More
    HomeMODAZRINKA ĆORIĆ: Od agencije ABC Models MGMT International do pobjednice Miss Universe...

    ZRINKA ĆORIĆ: Od agencije ABC Models MGMT International do pobjednice Miss Universe Hrvatske

    Zrinka Ćorić iz Dubrovnika nedavno je izabrana za 28. Miss Universe Hrvatske.

    Ova 22-godišnja djevojka dio je tima agencije ABC Models MGMT International, a u razgovoru za dobarportal.net iznijela je svoje utiske nakon pobjede na prestižnom izboru.

    “Moram priznati da sam jako sretna i uzbuđena. Moj san se ostvario i zaista osjećaj je neopisiv. Toliko se radujem svom mandatu kao Miss Universe Hrvatske jer vjerujem da ću titulu iskoristiti na najbolji mogući način kroz razne projekte koje pripremam. Nisam očekivala pobjedu, ali sam vjerovala u sebe, što je najbitnije, a evo to je i rezultat mog uspjeha”, kaže Zrinka Ćorić.

    Zrinka Ćorić (FOTO: ABC)

    Kruna i sama titula za nju predstavlja puno više i od same riječi.

    “Biti jedna predstavnica Miss Universe je iskustvo koje stvarno želim proživjeti na svjetskom nivou još od malih nogu dok sam ga pratila na TV kanalima u to vrijeme. Ja vjerujem da je ovo izvanredna platforma koja mi omogućava da podignem svijest o pitanjima koja su meni osobno važna i s nekim s kojim sam se i sama borila i da to podijelim s drugima. Također, to je prilika da razvijem svoje vještine liderstva i da budem uzor mladim ženama širom svijeta, pokazujući im da ljepota dolazi u mnogim oblicima i da svaka žena može napraviti pozitivnu promjenu u svijetu. Svi krećemo od sebe”, ističe naša sagovornica.

    Potom je izrazila svoja očekivanja od izbora za Miss Universe u Meksiku.

    “Moji planovi uključuju maksimalno angažiranje u svim fazama natjecanja i vremenu priprema do samog događaja u studenom. Želim iskoristiti ovu priliku kako bih se najbolje predstavila, ne samo vanjskom ljepotom, već i kao zagovornica pozitivnih promjena. Kao vrijedna i ambiciozna mlada djevojka, želim biti primjer drugima, kako na lokalnoj tako i na globalnoj razini. Bez obzira na ishod, vjerujem da ću iz ovog iskustva izaći jača i mudrija. Očekivanja ne volim, ali vjerujem da moj osmijeh, trud, ljepota i karizma neće proći nezapaženo”, izjavljuje ova sjajna djevojka.

    Zrinka Ćorić (FOTO: ABC)

    Ne krije da iskreno i pozitivno gleda na druge djevojke.

    “Nemam neki pritisak, barem ne za sada. Imala sam prilike da prisustvujem drugim izborima ljepote, ali ovaj je za mene bio dječji san. Konkurencija je za mene važna i ja je gledam iz pozitivne perspektive. Tako da mogu samo reći da na druge žene gledam kao inspiraciju i ogledalo kako biti bolja verzija sebe. Uvijek sam ponosna na svaki ženski uspjeh”, govori ova zanosna Dubrovkinja.

    Dodaje da trenutno radi u IT kompaniji, usavršava se te gradi karijeru kroz administraciju, prodaju i marketing.

    “Pored toga radim na svojim projektima o kojima ću vam reći neki drugi put, ali sigurno će biti vezani za modu što je zapravo i moja strast, a možda uz to i nešto potpuno drugačije i neočekivano. Sigurna sam da će moje daljnje obrazovanje u prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, koja je bila moja glavna sponzorska nagrada, biti od velikog utjecaja kako bi se usavršila i nadopunila znanje i iskustvo. Definitivno se vidim u liderstvu ali i u poduzetništvu, vjerujem da će moje iskustvo i upornost i briga o drugima biti pokazatelj prave i uspješne poduzetnice i liderice u budućnosti”, zaključuje Zrinka Ćorić.

    Must Read

    spot_img