VICTORIA CAPAN: U modelingu se jako cijeni prirodna ljepota

Victoria Capan studentica je međunarodnog poslovanja na Sveučilištu u Zagrebu, a ova 21-godišnja djevojka već duže vrijeme uspješno se bavi i modelingom.

U razgovoru za dobarportal.net ističe da se još kao mala zaljubila u svijet mode.

“Već sa devet godina nosila sam svoju prvu dječju reviju. A neki veći korak u svijet modelinga bio je prije nekoliko godina kad mi je na ulici prišla žena koja je bila model scout i pozvala me na casting agencije”, prisjeća se Victoria Capan.

Dodaje da trenutno sarađuje sa manekenkom Melinom Čatak i njenom agencijom M&E Models Management za koju ima samo riječi hvale.

“Iznimno sam zadovoljna zbog toga što se svakome od nas posveti individualno i smatram da je to vrlo bitno za izgradnju karijere svakoga od nas”, govori ova lijepa Zagrepčanka.

Victoria Capan (FOTO: Victoria Capan, privatni arhiv)

Ne krije da je ponosna na sve što je postigla u dosadašnjoj karijeri.

“Ponosna sam na sve, na svaku reviju koju sam nosila i na svaki shooting. Možda bi posebno izdvojila reviju zagrebačkih dizajnera gdje sam nosila kreacije Ivane Jurić design, Katarine Mamić i drugih i na izbore ljepote Miss beauty”, kaže sagovornica.

Nastavlja kako u svijetu modelinga općenito ima jako puno izazova.

“Izdvojila bih održavanje vitke linije i čiste kože te jako veliku konkurenciju. Smatram da je ključ uspjeha u ovom poslu samopouzdanje i rad isključivo na sebi, ne obazirući se na druge”, jasna je Victoria Capan.

Victoria Capan (FOTO: Victoria Capan, privatni arhiv)

Ne krije da se voli šminkati pa tako i koristi mnogo kozmetičkih proizvoda.

“Izdvojila bih kao meni najdraže Nyx i Kiko proizvode za usne. Beauty savjet koji bih rekla drugim djevojkama – manje je više! Po internetu stalno viđamo skincare rutine od deset koraka, ali ja mislim da je dovoljno par kvalitetnih proizvoda za postići jednak rezultat”, izjavljuje ova zanosna Zagrepčanka.

Upitali smo je i koja je tajna njene vitke linije.

“Tajna moje vitke linije mislim da se najviše krije u genetici. No, bez obzira na to svakodnevno treniram i trudim se što više voditi računa o pravilnoj prehrani”, kazuje naša sagovornica.

Victoria Capan (FOTO: Victoria Capan, privatni arhiv)

Prema njenim riječima, sve više djevojaka današnjice odlučuje se za estetske zahvate, protiv čega nema ništa sve dok su u pitanju neki manji zahvati.

“Smatram da svatko od nas ima neke svoje nesavršenosti koje ne znači nužno da žele promijeniti. U modelingu se zapravo jako cijeni prirodna ljepota, stoga ja osobno za sada još na sebi ne bih voljela ništa mijenjati. Ali, svatko radi što voli i želi”, naglašava Victoria Capan.

Uvjerena je da predrasuda prema mladim, lijepim i uspješnim djevojkama u današnjici nažalost ima svuda, a ne samo na Balkanu.

“I uvijek će ih biti. To je nešto na što se osobno ne obazirem jer u 90 odsto slučajeva to uopće nije točno”, tvrdi ova zgodna Zagrepčanka.

Victoria Capan (FOTO: Victoria Capan, privatni arhiv)

Navodi da na komplimente najčešće odgovara osmijehom.

“Privlače me ambiciozni dečki koji imaju neku svoju viziju i plan za budućnost. Po mogućnosti visoki sa lijepim osmijehom, s obzirom na to da sam i ja dosta visoka”, otkriva naša sagovornica.

Na kraju razgovora iznijela je i svoje planove za budućnost.

“U budućnosti se planiram nastaviti baviti ovim čime se bavim, upisati diplomski studij i u nekoj malo daljoj budućnosti završiti fakultet i preseliti van države. Barem za sada ne vidim se ovdje, ciljam na nešto ipak malo više”, zaključuje Victoria Capan.

Victoria Capan (FOTO: Victoria Capan, privatni arhiv)