POZIV ZA UČEŠĆE: 3D Akademija – Lideri promjene!

HEJ TI, DA TI! 

Izgledaš kao neko ko je stvoren za velike stvari u životu.

Ako si zainteresiran/a za stalno učenje novih stvari i ako te fascinira primjena moderne tehnologije, ova akademija bi mogla biti savršena prilika za tebe!

Ovo je jednomjesečni trening na teme 3D printanja, 3D skeniranja, Arduino mikrokontrolera i još mnoštvo stvari koje su svakome potrebne za budućnost, a slažu se sa ciljevima i načinom rada organizacije BOLD.

Tokom ove radionice susrest ćeš se sa najboljom opremom i praktičnim radom, steći ćeš znanja i tehničke vještine kroz stvarne životne primjere te ćeš raditi na projektima koji će te naučiti inovaciji proizvoda te usluga.

Radionice će se održavati u Američkom kutku Sarajevo svakog petka od 8. decembra kada počinjemo sa prvom, sve do 29. decembra kada ćemo finalizirati sa radom na projektima te zatvoriti ovogodišnju akademiju. 

Teme kojima ćemo se baviti te detaljniji prikaz datuma radionica je sljedeći:

  1.  PRVA RADIONICA: 8. decembar – Temelji 3D printanja i dizajna te prvi dio integrativnog projekta
  2.  DRUGA RADIONICA: 15. decembar –  Napredne teme 3D printanja i drugi dio integrativnog projekta
  3. TREĆA RADIONICA: 22. decembar – Širenje horizonta uz 3D skeniranje te pretposljednji dio projekta
  4. ČETVRTA RADIONICA: 29. decembar – Arduino mikrokontroler te posljednji dio integrativnog projekta.

Ako smo te zaintrigirali ovim pozivom, popuni prijavu koja se nalazi ispod i možda baš ti budeš odabran/a da budeš dio prvog treninga 3D Akademije te napraviš prvi korak na svom putu u 3D svijet.

Ne zaboravi, svaki uloženi trud i rad samo te čine spremnijim za ono što nadolazi u narednim godinama, a ova akademija ti može dati podršku za napredak.

Prijavi se putem ovog linka!