LEONARDA TOMIĆ: Od malena sam u modelingu, karijera je preda mnom

Leonarda Tomić ima 17 godina i pohađa Srednju medicinsku školu u Mostaru, a uporedo se bavi i modelingom.

U razgovoru za dobarportal.net ističe da u slobodno vrijeme voli da trenira i da se druži s prijateljima.

“Od malena sam u modelingu, nemam neko posebno objašnjenje jednostavno to volim, osjećam se kao na svom terenu. Volim pozornicu, svjetla, kamere, hod, odjeću, modu, šminku i sve što je vezano za to čini me sretnom i ispunjenom nekako do kraja. Mora se svako roditi za nešto ja mislim da sam ja rođena za ovo”, govori Leonarda Tomić.

Dodaje da je ona tek sad na početku svoje modeling karijere.

“Još uvijek mi je izazov sve, još uvijek mi je sve novo i tek treba da uđem dublje u to. Tek sam pobijedila na ovom izboru Fotomodela Bosne i Hercegovine i mislim da je karijera tek preda mnom, da treba sada da se suočim sa svim izazovima koji slijede i moram reći da mi to stvarno nije nimalo mrsko nego jednostavno jedva čekam da vidim tek što slijedi”, priča ova mlada Mostarka.

Leonarda Tomić (FOTO: Privatni arhiv)

Kada je riječ o njenoj kozmetici, nastavlja da nema neki određeni brend koji koristi.

“Generalno jako volim šminku, jako volim da istražujem i uzimam od svakog brenda nešto što mi odgovara. Ne znam što bih točno preporučila djevojkama jer sam i sama još uvijek u istraživanju. Imam specifičnu kožu pomalo osjetljivu pa sam se bazirala na to da nađem sebi ono što mi baš dobro odgovara”, navodi sagovornica.

Tvrdi da nema nikakvu tajnu za svoju vitku liniju.

“Takva sam, kakva sam, ima jako puno genetike i mislim da je ona umiješala tu svoje prste. Cijeli život sam tako nekako viša i mršavija i nadam se da će tako i ostati dalje, a ja se trudim kad god mogu da treniram da poboljšam neke nedostatke i spriječim neke kilograme koji se iskreno nadam neće lijepiti na mene. Ishranu još nisam baš reducirala ali planiram svakako”, izjavljuje Leonarda Tomić.

Leonarda Tomić (FOTO: Anis Mujanović)

Upitali smo i je kakav je njen stav kada je riječ o estetskim zahvatima i da li bi nešto korigovala na sebi.

“Mislim da svako ima na sebi nešto to što mu se ne sviđa i što bih promijenio. Još uvijek sam mlada za to definitivno, ali generalno nemam ništa protiv toga. Sasvim mi je u redu da ako se neko ne osjeća dobro ili ima neki vid kompleksa, to i popravi ili promjeni, iako je sve to danas malo uzelo previše maha pa je teško vidjeti prirodnu djevojku ali meni je u redu da se urade neki sitni zahvati”, podvlači ova lijepa Mostarka.

Napominje da se nikada ne bih uslikala naga jer to nije njen životni put i put kojim želi ići.

“Danas je sve nekako postalo dosta slobodnije pa je na ženama jako malo ili nimalo odjeće. Tko to voli, neka izvoli, ali bih ja išla nekim drugim putem možda malo normalnijim, a ne da kupim slavu na račun golotinje i takvih stvari, što znam, ali to je moje mišljenje”, jasna je sagovornica.

Leonarda Tomić (FOTO: Privatni arhiv)

Naglašava da nije u ljubavnoj vezi jer je još mlada.

“Mislim da mi je još rano neko vezivanje, život je preda mnom, a ljubav je za mene ipak nešto posebno pa se ne treba zalijetati, nego imati kraj sebe osobu s kojom se treba uzajamno poštovati i voljeti, da ti bude prvenstveno najbolji prijatelj pa onda sve ostalo. Danas je to rijetkost naći, nekako vidim po okolini, ali eto ja ću se potruditi i pokušati da ipak tako bude”, kazuje Leonarda Tomić.

Nadovezuje se da nema neki određeni tip momka koji je privlači, tipa da kaže crn, plav ili tako nešto.

“To ipak mora da bude neki klik, kemija, što već, ne znam ali kad to bude i ako bude definitivno ću vam opisati taj lik (smijeh) i naravno da mogu štiklama stati kraj njega (smijeh)”, kaže ova zanosna Mostarka.

Leonarda Tomić (FOTO: Privatni arhiv)

Ne krije da se s komplimentima generalno dobro nosi.

“Mislim, tko kaže da mu to ne godi laže. Svi mi volimo neka laskanja i komplimente naravno tako da i ja otvoreno kažem da mi godi naravno i da nemam problem nikakav s tim, pogotovo još ako su od nekoga ko mi više prija, eh to je onda za poletjeti (smijeh)”, iskrena je sagovornica.

Na kraju je iznijela i neke svoje planove za budućnost.

“Ne bih sada stalo sve ono što bih ja napisala i planirala. Većinom se neki takvi planovi izjalove. Moram završiti školu i to mi je nekako na prvom mjestu, a onda polako. Vidim se definitivno u modelingu i nadam se da ću u tome uspjeti, a možda nekad i zablistati na svjetlima najvećih svjetskih pozornica”, zaključuje Leonarda Tomić.

Leonarda Tomić (FOTO: Privatni arhiv)