“OD ISTOKA DO ZAPADA”: Aleksandra Prijović u Sarajevu, fanovi željno iščekuju koncerte

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović započela je regionalnu turneju “Od istoka do zapada”, a sada je došla u posjetu Sarajevu u kojem planira održati dva koncerta.  

Aleksandra Prijović je obišla Baščaršiju, a u starom dijelu grada dočekali su je mnogobrojni fanovi koji željno iščekuju njene nastupe koji su zakazani za 28. i 29. oktobar u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch, poznatijoj Zetri.  

Podsjećamo, Aleksandra Prijović je započela svoju karijeru još kao djevojčica. Mediji koji je prate, bilježe da je na jednom od svojih prvih festivala „Deca pevaju hitove“ pobijedila pjevajući pjesmu „Takvi kao ti“ Nine Badrić. Navodi se da čim je postala punoljetna prijavljena za takmičenje u Zvezdama Granda.

Inače, njena popularnost je počela prije 10 godina, 2013. godine, kada je u Zvezdama Granda osvojila četvrto mjesto i kao nagradu dobila snimanje pesme. Prvi hit uslijedio je 2016. godine kada je snimila pesmu „Totalna anestezija“. Iste godine objavila je pjesmu „Senke“ koja je za jedan dan na Youtube imala milion pregleda.