More
    HomeKULTURASFFGRADSKA VIJEĆNICA: Kenan Magoda dočekao legendarnog danskog glumca Madsa Mikkelsena

    GRADSKA VIJEĆNICA: Kenan Magoda dočekao legendarnog danskog glumca Madsa Mikkelsena

    Kenan Magoda, predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo zajedno sa Benjaminom Karić, gradonačelnicom Sarajeva u Gradskoj vijećnici dočekao je legendarnog danskog glumca Madsa Mikkelsena koje je stigao na 28. Sarajevo Film Festival. 

    U svojoj Facebook objavi istakao je da je nevjerojatan osjećaj ponosa kada je Sarajevo domaćin najvećim filmskim zvijezdama.

    “Danas sam imao čast da dočekam Madsa Mikkelsena u Gradskoj vijećnici zajedno sa našom gradonačelnicom Benjaminom Karić. Sarajevo Film Festival je najljepša promocija našeg grada, mnogi će Hollywoodski glumci koji pored priznanja koje nosi simbolični naziv Srce Sarajeva, nositi i naš grad u srcu”, napisao je Kenan Magoda. 

    Kenan Magoda i Mads Mikkelsen (FOTO: Kenan Magoda, Facebook)

    Podsjećamo, ranije je Turistička zajednica Kantona Sarajevo na čelu sa predsjednikom Kenanon Magodom upriličila je druženje za partnere, prijatelje i saradnike, kao i predstavnike filmske industrije i goste 28. Sarajevo Film Festivala. 

    “Uz ugodno neformalno druženje, poseban akcent smo stavili na saradnju s udruženjem Pomozi.ba i pozvali sve prisutne da daju svoj doprinos humanitarnim akcijama”, naveli su iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo.  
    “Visit Sarajevo” noć na Festivalskom trgu (FOTO: “Visit Sarajevo”, Facebook)

    Must Read

    spot_img