More
    HomeDOBARDOBRE PRIČEDRUŠTVENE MREŽE: Alen Albinović se uspješno oporavlja u Danskoj

    DRUŠTVENE MREŽE: Alen Albinović se uspješno oporavlja u Danskoj

    Džetseter i influenser Alen Albinović, iznenadio je mnoge na društvenim mrežama kada je objavio informaciju da već mjesecima ima velikih zdravstvenih problema.
    Ljekari u Kraljevini Danskoj, Bosni i Hercegovini, pa čak i u Arapskoj Republici Egipat, uradili su mu svu moguću dijagnostiku i otkrili nekoliko dijagnoza od kojih je jedna i Kronova bolest.
    Na svu sreću, nalazi biopsije su negativni na rak, a na šta su ljekari prvo posumnjali sa obzirom na Alenov nagli gubitak tjelesne težine, konstantan osjećaj umora, multiplu dijareju i povišenu tjelesnu temperaturu.
    Alen Albinović (FOTO: Alen Albinović, privatni arhiv)
    Alen se sada uspješno oporavlja u Kraljevini Danskoj gdje, već živi dvije godine uz propisanu terapiju, te se putem svog Instagram profila zahvalio na podršci i pomoći tokom teškog perioda koji je iza njega.
    “Želim reći: HVALA! Hvala Ambasadi Arapske Republike Egipat i ambasadoru Egipta u Bosni i Hercegovini, Njegovoj Ekselenciji, gospodinu Yasseru Sorouru, mom Relaxu Tours-u (posebno hvala mojoj dragoj Minki), mojim prijateljima iz Egipta i Nefertiti Hurgadi i svim mojim doktorima, mojoj majci i mojoj sestri Lejli, cijeloj porodici i svim mojim prijateljima, kolegama i poslovnim saradnicima koji su bili uz mene u najtežem periodu ikada. Moje zdravstveno stanje (fizičko i psihičko) bilo je izuzetno teško. Prošao sam najtežu medicinsku dijagnostiku da bi ustanovili konačne dijagnoze (njih pet), a sve imaju jednu zajedničku konotaciju, a to je STRES! O tome sam pisao mnogo puta.
    Alen Albinović (FOTO: Alen Albinović, privatni arhiv)
    Terapija koju su mi davali liječnici u Sarajevu (Moja klinika i dr. Talirević), Koldingu i Hurgadi i ovaj prirodni lijek iz dana u dan pomažu mi da nastavim živjeti život bez boli. Bilo je mnogo boli. Najteže mi je bilo početi uzimati lijek Tramadol koji mi zaustavlja bol, ali me čini odsutnim i doslovno mrtvim. Ono što mogu preporučiti kao prirodni lijek za mnoge bolesti je PRIRODNO ULJE EGIPATSKOG CRNOG KIMA (kumin). Osim što jača vaš imunitet, odličan je lijek za mnoge probavne i druge bolesti (uključujući rak, a uskoro više o tome pročitajte u vodiču na mom Instagram profilu). Veliko hvala mom dragom i dragom prijatelju Mohamedu Roshdyiju na svemu! Kontrolni pregledi su mi zakazani za ovaj petak (prvi) i sljedeći ponedjeljak (drugi), a kontrolna gastroskopija s anestezijom 1. juna u bolnici Kolding. Posebno hvala menadžeru, gospodinu Sherifu Taheru Tahi i magičnom hotelu Rixos Premium Magawish Suites & Villas na gostoprimstvu. Sve ste mi omogućili. Neizmjerno zahvalan. S poštovanjem”, napisao je Alen Albinović.
    Alen Albinović (FOTO: Alen Albinović, privatni arhiv)
    Za dobarportal.net je dao kratku izjavu.
    “Bolje sam, hvala Bogu. Nemojte me pitati kako mi je bilo. Psihički sam potonuo kada su mi ljekari u bolnici u Koldingu (Danska) rekli da sumnjaju na rak. Iščekivanje rezultata kolonoskopije i gastroskopije sa biopsijama, krvi i CT-a tih petnaest dana, odužili su mi se kao petnaest godina. Toliko sam psihički bio loše da i sad kad se toga sjetim, sav drhtim. Strah je bio opravdan. Radujem se potpunom oporavku i novim radnim pobjedama”, poručio je Alen Albinović.

    Must Read

    spot_img