POZIV NA KONFERENCIJU: Moj nevidljivi svijet anksioznosti

Konferencija na temu mentalnog zdravlja, a pod nazovom “Moj nevidljivi svijet anksioznosti” bit će održana 11. septembra 2021. godine sa početkom u 11 sati u prostorijama Sarajevo School of Science and Technology.

Organizatori projekta Udruženje AKT i Mama Media d.o.o. Sarajevo istakli su da je primarni cilj konferecije okupiti najbolje govornike sa područja zdravstva, ali i alternativne medicine te posjetiocima dati priliku da javno progovore o svom problemu i sa sudionicima podijele svoju priču.

“Ono što želimo je također povezati sudionike, odnosno one koji se bore sa ovakvim svakodnevnicama, sa krajnjim osobama bitnim za njihovo zdravlje u smislu prevazilaženja datog problema. Cilj je da ova konferencija bude odgovor na sva pitanja posjetitelja i učesnika, ali i da bude nešto što će se organizirati svake godine”, saopćili su organizatori.

Navode da će učesnici panela biti psiholozi i psihijatri sa područja Kantona Sarajevo, poznate osobe koje žele javno da ispričaju svoje iskustvo, posjetioci koji žele javno da ispričaju svoje iskustvo, osobe koje se bave alternativnom medicinom te osobe koje nude rješenja novog doba.

Istakli su da konferencija nije ograničena po pitanju starosne dobi, kao ni pola, ali da je broj mjesta ograničen. Prijave za učešće na konferenciji možete slati na e-mail: lea@mamamedia.ba