ZNAČAJ NUMEROLOGIJE ZA ČOVJEKA: Ivana Skorić pojasnila nam je detalje

Da li ste se ikada zapitali koliko brojevi utiču na ljudski život? Zapravo jeste li pomislili da nekad nema riješenja za vaše probleme. Eh pa, prevarili ste se jer nauka poput numerologije je tu da vam pokaže kako kroz život.

 

Numerologija je tu da saznate kada su vam idealni datumi za brak, za posao, za vezu, za pomirenja, za prodaju ili kupovinu nekretnina, za sve važne stvari u životu. Numerologija je tu  da vas usmjeri da iskoristite maksimume iz brojeva. Ovom prilikom povodom teme “numerologija kroz život” razgovarali smo s vrhunskim numerologom Ivanom  koja je za dobarportal.net prodiskutovala o značenju numerologije.

Koliko su brojevi zaista magični?

Numerologija je jedini precizni način tumačenja. Razlikuje se od svih drugih načina i izdvaja baš zato što je precizna. Upravo, magična je jer se  primjenom numerološke analize mogu predvidjeti događaji, također daje tačne smjernice koje se  odnose na budućnost.

 

Šta sve numerologija može?  Numerologija može sve, možemo saznati kroz lični numerološki broj šta osobu  kojoj se radi analiza očekuje u budučnosti na svim poljima, dakle ljubav, zdravlje, posao. Numerologija može da pokaže loša i dobra dešavanja i tako možemo započeti  dobro a izbjeći loše.

 

Od kada se bavite ovim pozivom?

Od svoje 18 godine, punih 25 godina i što rijetko ko zna  ja sam jedini numerolog sa naših prostora koji je priznat u Europi i Americi.

 

S obzirom da je vaš poziv specifičan, koliko rad sa klijentima iziskuje vremena?

Jako puno vremena, strpljenja, skoncentrisanosti je potrebno. Svakom  klijentu se dam potpuno i svima sam jednako posvećena. Ovaj posao ili radite sa puno ljubavi i znanja ili ga ne radite uopšte.

Da li brojevi mogu usmjerit čovjeka na pravi put?

Numerologija je vrlo precizna, svako tumačenje je zapravo smjernica. Neko posluša neko ne, pa se poslije pokaju. Zato ako se odlučite za analizu slušajte vašeg numerologa.

 

Na koji način klijent može  izbječi ono što mu je zapisano u numero kodu ako ima kontekst lošeg?

Znate kako, postoje dešavanja koja ne mogu da se izbjegnu ali mogu da se ublaže da se,  što se može, prođe bezbolnije. Ima momenata kada se pokaže nešto loše, ja to svakako saopštim klijentu suptilno pa nađemo način da se to izbjegne. Dakle smjernice su jako važne, važno je da imate nekoga ko dobro radi ovaj posao, kome vjerujete  i tako prebrodite i zaobiđete sve eventualne prepreke.

 

 

Autorica intervjua: Ivana Pantelić Kadrić

Bilješka o autoru: Ivana Pantelić Kadrić rođena je i živi u Sarajevu. Bivša je medijska radnica. Dugo godina radila je kao tabloidna novinarka za nekolicinu medija u Sarajevu.