NAKON BORAVKA U SARAJEVU: Novu godinu Leila Bečić dočekala u Dubaiju

Bosanskohercegovačka manekenka i fotomodel porijeklom iz Ključa, godinama živi i radi u inostranstvu. Nakon što je imala operaciju koljena u 2020. godini, ali i manje posla zbog globalne pandemije koronavirusa, odlučila je sve loše ostaviti iza sebe te sa stilom ući u 2021. godinu.

 

Leila Bečić  dočekala je novu godinu s odabranim društvom. Ona je staru godinu, dočekujući 00 u “najluđoj noći”, provela na mnogima prelijepom mjestu. Boravila je u najluksuznijem hotelu na svijetu. Burj Al Arab hotel je sa luksuznih sedam zviezdica, a ove noći je ustvari brojao osam, boravkom lijepe Leile Bečić. Nakon prošlogodišnje patnje zbog operacije noge, kaže, zaslužila je uživati.

Karijeri veoma traženog modela posvetila se maksimalno, dala priliku poslovnim obavezama da je vode na razne svjetske adrese. Vjerujemo da će joj i ova godina pred nama, donijeti dosta kvalitetnih stvari u poslovnom smislu.





Lijepa Leila nam je kratko prokomentirala njene ideje za godinu u koju smo ušli, ali i sve ono na šta će se fokusirati narednih mjeseci kroz poslovne angažmane.

“Iskreno vjerujem u dobru energiju i odlučila sam ljude pustiti u život samo ako osjetim da mi njihova energija mnogo prija. Iako ne mogu da planiram baš sve na daleke staze, trenutno ostajem u Dubaiju. Tu sam gdje je i trenutna situacija najbolja, stvarno najsigurnija”, kaže za dobarportal.net Leila Bečić.

U mjesecu novembru boravila je u Sarajevu. U fotogaleriji pogledajte šta je zabilježio naš fotoaparat. /Strogo zabranjeno preuzimanje fotografija/

 

Leili želimo mnogo sreće i uspjeha u 2021. godini, pogotovo zbog činjenice da veoma uspješno plovi modelingom na svjetskom tržištu, a nije zaboravila svoju Bosnu i Hercegovinu kojoj se rado vraća s vremena na vrijeme.