PJEVAČICA IZ SLOVENIJE: Stella prvom pjesmom oduševila regiju

Mlada pjevačica Stella rođena je 20.10.1990. godine u Mariboru u Sloveniji. Od malih nogu, njoj se rodila ljubav prema muzici i plesu.

 

Stella je neko ko je najviše svojim likom dostupan u pjevanju. Kroz godine ljubavi prema muzici naučila je da svira klavir i flautu. Tim koracima pokazala se kao izuzetno talentovana osoba. Nakon završene srednje škole, Stella pronalazi srodnu dušu. Ipak, ljubav doživljava krah, te 2019. godine ona započinje ozbiljnije da se bavi onim što voli i u čemu se najbolje pokazuje, a to je pjevanje.




 

Stella je nedavno izdala svoju prvu pjesmu pod nazivom “SRCE IZVINI”. Što je za veliku pohvalu, kompletan tekst pjesme radila je sama, dok za muziku je bio zadužen Petar Pešut. Video spot je snimljen u mjesecu oktobru na divnim lokacijama u Mariboru i Ljubljani, sve na na čelu s produkcijom “SIK PRODUCTION”.

Stellin singl prvjenac “SRCE IZVINI” doslovno je zapalio Youtube i već naišao na dovru zapaženost kod publike. Ono što sa sigurnošću možemo reći jeste da je Slovenija dobila novu zvijezdu, djevojku pred kojom je vjerojatno blistava karijera. Stella ne misli stati na ovome i kako i sama kaže, već sprema drugu pjesmu koja će ugledati svijetlo dana u janaru naredne godine.




 

Druga pjesma će biti dosta energičnija i namijenjena više mlađoj publici.

POGLEDAJTE SPOT: