UPIS U TOKU: Facultas Cambridge Centar, škola koja se voli

Facultas Cambridge Centar je edukativni centar za djecu i odrasle, koji ima najmoderniji i najinovativniji pristup učenju jezika. Facultas pomjera granice obrazovanja i priprema Vas za uspješnu karijeru. Mi svoj posao istinski volimo i želimo da svi naši polaznici to i osjete.

Facultas Cambridge Centar, osnovan prije 10 godina, je jedinstveni ispitni i pripremni jezički centar u Sarajevu. Jedina smo škola jezika u FBiH koja je autorizovani ispitni Cambridge Assessment English Centar za polaganje međunarodno priznatih Cambridge English ispita.

Facultas Cambridge Centar (FOTO: Facultas Cambridge Centar)

Također smo i pripremni centar za polaganje međunarodnih Cambridge, IELTS, BEC i TOEFL ispita engleskog jezika kao i Goethe i ÖSD ispita iz njemačkog jezika.

Naši kursevi jezika su u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (Common European Framework of Refererence for Languages CEFR). Nastavu izvode diplomirani profesori jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu sa odraslima i djecom, koji svoje znanje usavršavaju u zemlji i inostranstvu.

U ponudi imamo:

– besplatna ulazna testiranja iz engleskog i njemačkog jezika za sve polaznike

– opšte, intenzivne i konverzacijske kurseve stranih jezika (engleski, njemački, italijanski, francuski i španski jezik) grupne i individualne, online i u učionici

– kurseve poslovnog engleskog i njemačkog jezika,

– Želite studirati ili raditi u inostranstvu? Kod nas se najbrže možete pripremiti za polaganje međunarodnih ispita Cambridge, IELTS, BEC, TOEFL, Goethe i ÖSD za sve uzraste, od 7-77 godina

– položite Cambridge English ispit u našem Centru- dajte svom znanju međunarodno priznanje koje zaslužuje! Cambridge diplome važe doživnotno i izuzetno su cijenjene u poslovnom i akademskom svijetu

– bosanski jezik za strance,

– multijezične kurseve (konverzacijske osnove 3 odabrana jezika na samo jednom kursu)

– niz specijaliziranih dvosatnih radionica u kojima na praktičan i zanimljiv način radimo na poboljšanju Vaših jezičkih vještina iz engleskog jezika i još mnogo toga.

Facultas Cambridge Centar (FOTO: Facultas Cambridge Centar)

Cilj nam je da lako, brzo i tečno progovorite engleski, njemački, italijanski, francuski i španski jezik; da bez problema položite Cambridge, TOEFL, IELTS, GOETHE, ÖSD i ostale ispite. Uz nas ćete na zabavan i dinamičan način strane jezike i naučiti i zavoljeti!!! Dođite da se družimo i učimo zajedno!

Facultas Cambridge Centar, škola koja se voli.

Ne propustite našu jedinstvenu ponudu. Upis u toku.
Za više informacija pozovite 062 672 551.
www.facultasenglish.org info@facultasenglish.org
Facebook: Facultas Ispitni i Pripremni Cambridge English Centar
Dr. Fetaha Bećirbegovića 1b, Sarajevo