Home SLIDER PUT DO SAVRŠENIH TRBUŠNJAKA: Zahvaljujući doktoru estetske hirurgije Milomiru Gačeviću sa VMA...

PUT DO SAVRŠENIH TRBUŠNJAKA: Zahvaljujući doktoru estetske hirurgije Milomiru Gačeviću sa VMA iz Beograda

Savršeni trbušnjaci kod muškaraca ili takozvani six pack men, ali i nova atraktivna figura kod žena bez masnih naslaga sa komplet preoblikovanom figurom uz minimalni vremenski oporavak je moguća u Beogradu, zahvaljujući potpukovniku sa VMA i doktoru plastične i rekonstruktivne hirurgije Milomiru Gačeviću koji je u Beogradu počeo da primjenjuje novu svjetsku revolucionarnu estetsku metodu, metodu BodyTite.

 

 

Renomirani plastični hirurg sa preko 25 godina rada na VMA, i svjetski priznat predavač na kongresima, od Rima do Majamija, riješio je da izađe u susret svima onima koji pate od viška kilograma, ili viška kože.

Upravo metoda Bodytite omogućit će svima onima koji su potrošili godine u teretnama i fitness centrima da dobiju savršeno vidljive ploločice ili tzv. six pack, a to nisu uspjeli za sada, zbog genetskog viška kože na stomaku.

Tamo gdje sportisti nisu uspjeli da vježbanjem dobiju savršene pločice moći će uz pomoć ove nove revolucionarne metode gdje se sondom koža tanji i zateže do savršenstva. Body tite metoda je do sada bila dostupna građanima Majamija i Izraela.

 

Inmode BodyTite i FaceTime tehnologija predstavlja revolucionaran način odstranjivanja masnog tkiva, konturisanja tijela i zatezanja viška kože, u jednom aktu i sa trajnim rezultatima.

 

BodyTite ili radio-frekventna liposukcija (RF lipo) je visoko moderna procedura kojom se uz pomoć radio-frekventnih talasa topi mast i istovremeno izvlači iz organizma uz mnogo manje trauma po organizam nego kod klasične liposukcije.

RF energija topi mast i koaguliše male krvne sudove, zbog čega su modrice tokom oporavka svedene na minimum, a proces oporavka je mnogo brži i lakši.

 

Najveća prednost kod korišrenja BodyTite je nevjerovatna mogućnost zatezanja kože, čak do 35 odsto, čime koža, koja bi kod klasične liposukcije ostala da visi – sada postaje zategnuta. Odlično je rješenje i za korekcije neravnina nastale nakon klasične liposukcije, a ukoliko pacijent ima velike količine masnog tkiva, vrlo često kombinujemo klasičnu liposukciju i BodyTite radi dobijanja izvanrednih rezultata.

 

Milomir Gačević i kolege iz Španije

Regije koje se najčešće tretiraju su stomak, leđa, natkoljenice i koljena, nadlaktice, ginekomastija kod muškaraca itd. Dovoljna je jedna intervencija, a rezultati su trajni.

Povratak dnevnim aktivnostima je moguć već kroz 4-5 dana.

 

Komentari

komentar

Must Read

OSCE ALBANIJA: Mladi novinari Zapadnog Balkana predstavili medijsku platformu u Tirani

Osamnaest mladih novinara sa Zapadnog Balkana okupilo se u Tirani od 10. do 14. oktobra 2021. godine kako bi razgovarali o medijskim izazovima u...

ZABORAVLJENA NEKROPOLA GORIŠIĆ POLJE: Potencijalni spomenik za razvoj bh. turizma

Bosna i Hercegovina, sa historijiskog aspekta, je karakterstična država i razlikuje se od država u regionu, ali i svijetu. Bilo da se radi o...

POTPISAN SPORAZUM: Iz Sarajeva krenulo uvođenje rodne ravnopravnosti na univerzitete u regionu

U Sarajevu je potpisan sporazum o regionalnoj saradnji javnih i privatnih univerziteta na implementaciji aktivnosti koje će doprinijeti afirmaciji rodne ravnopravnosti na univerzitetima u...

ADNA BIBER, MISS BIH: Voljela bih da osvojim krunu na svjetskom takmičenju

Adna Biber pobijedila je u finalu izbora za Miss Bosne i Hercegovine za 2021. godinu i ova 19-godišnja Sarajka će predstavljati našu domovinu na...

POČELA PRVA SEDMICA ODRŽIVOG RAZVOJA U BIH: Predstavljen Okvir za realizaciju Ciljeva

Prva Sedmica održivog razvoja u Bosni i Hercegovini počela je danas promocijom Okvira za realizaciju Ciljeva održivog razvoja u Bosni i  Hercegovini "Pozivam sve u...

Komentari

komentar