Home MODA MANEKENKA ANA BRAJČIĆ: Treba hrabrosti i snage kada se ide u nepoznate...

MANEKENKA ANA BRAJČIĆ: Treba hrabrosti i snage kada se ide u nepoznate krajeve

Manekenka Ana Brajčić odrasla je na Visu, a trenutno živi u Zagrebu. Ova 26-godišnja djevojka u glavnom gradu Hrvatske završila je studij novinarstva i diplomatije, a modeling joj je na početku bio hobi da bi vremenom zavoljela taj posao. 

 

U razgovoru za dobarportal.net ističe kako je kroz rad u drugim državama (Turska, Indija, Španija, Italija, Engleska) upoznala mnogo različitih kultura i ljudi.

“Do sada sam najviše ponosna na to da me nijedno iskustvo nije promijenilo te da treba hrabrosti i snage da kada se ide tako u nepoznate krajeve da se izdrže dobre i loše strane posla”, kaže Ana Brajčić.

Smatra da je fizički izgled u modelingu bitan, no ne bitniji od snalažljivosti i discipline.

“Možeš biti najljepša osoba no ukoliko nisi spreman na prilagođavanje i na uvjete koji nisu uvijek dobri onda teško da ćeš opstati. Uz to, rekla bih da je svaka osoba lijepa na svoj način tako da je i taj pojam fizičkog izgleda dosta relativan”, naglašava naša sagovornica koja podržava estetske zahvate ukoliko to ne izgleda pretjerano i ružno, već popravlja samopouzdanje i izgled osobe.

Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)

Dodaje kako nije neki fan teretana tako da joj više prija šetnja i kretanje u prirodi.

“Također, plivanje preko ljeta mi je draži izbor. Dakako kad sam pod ugovorom u drugim državama, onda se malo više posvetim vježbanju”, govori ova ljepotica.

Zanosna Višanka mnoge muškarce osvaja ljepotom, stilom i fotogeničnošću.

“Što se tiče muškaraca, pažnja je dobra jedino kad je od onog muškarca koji te zanima, sve ostalo je sporedno i ne pridajem pažnju tome. Privlače me muškarci koji znaju šta žele u životu, imaju dobar smisao za humor, spontani su i naravno mora biti neka hemija”, otkriva nam atraktivna manekenka.

Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)

Otkrila nam je da li bi se fotografirala naga te da li je imala takvih ponuda.

“Imala sam stvarno mnogo takvih ponuda, međutim ovisi sve o tome kako to izgleda, ako su to više modne fotografije na kojima je naglasak na umjetnost onda podržavam, ali ako je to samo gola i jeftino obrađena fotografija onda nema smisla. Lično još nisam pristala na takvo nešto niti se odlučila na to”, kaže naša sagovornica.

Na kraju dodaje kako je pandemija koronavirusa dosta poremetila njene planove i otkazala mnoga putovanja, snimanja i revije.

“Takva je situacija u cijelom svijetu i treba se prilagoditi tome. Budući da sam diplomirala onda moram razmisliti još o sljedećim ciljevima, ali mislim da to sve dolazi s vremenom. Razmišljam otići na rad u neku drugu državu, međutim moram vidjeti koliko će mi trenutna situacija to dozvoliti”, zaključuje Ana Brajčić.

Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)

Komentari

komentar

Must Read

JU-JUTSU KLUB “SENSEI”: Naučite tehnike za samoodbranu koje će vam spasiti život

Željko Stjepanović, trener je u sarajevskom JU-JUTSU klubu "SENSEI" koji funkcioniše više od 15 godina i u kome se podučava samoodbrana za uzraste od...

Svjetlosna čarolija na Jahorini

Skijaški centar Jahorina, jedan od najmodernijih ski centara u regiji, izabran je za prvu ski destinaciju u sklopu koje su prezentirane svjetlosne dekoracije s...

FOTOGRAFIJE KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Ljepote Srebrenice kroz objektiv Ibre Begića

Ibro Begić, rođen 27. aprila 1995. godine, mladi je, talentovani fotograf iz Srebrenice, koji svoju ljubav prema ovom poslu zajedno sa bratom upakuje u...

ALEKSANDRA BOŠKOVIĆ: Dušu treba puniti znanjem, ono je lijek za sve

Aleksandra Bošković diplomirana je inžinjerka hemije, a osim obrazovanja, ova 24-godišnja djevojka iz Istočnog Sarajeva od svoje osme godine bavi se karateom.  U razgovoru za...

FOTOGRAFKINJA AMINA HODŽIĆ: Planova nemam, ali mašte i ideja imam

    Amina Hodžić iz Visokog apsolventica je na Odsjeku za komparativnu književnost i bibliotekarstvo Filozofskog fakulteta Univerziteta...

Komentari

komentar