MANEKENKA ANA BRAJČIĆ: Treba hrabrosti i snage kada se ide u nepoznate krajeve

0
1290
Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)

Manekenka Ana Brajčić odrasla je na Visu, a trenutno živi u Zagrebu. Ova 26-godišnja djevojka u glavnom gradu Hrvatske završila je studij novinarstva i diplomatije, a modeling joj je na početku bio hobi da bi vremenom zavoljela taj posao. 

 

U razgovoru za dobarportal.net ističe kako je kroz rad u drugim državama (Turska, Indija, Španija, Italija, Engleska) upoznala mnogo različitih kultura i ljudi.

“Do sada sam najviše ponosna na to da me nijedno iskustvo nije promijenilo te da treba hrabrosti i snage da kada se ide tako u nepoznate krajeve da se izdrže dobre i loše strane posla”, kaže Ana Brajčić.

Smatra da je fizički izgled u modelingu bitan, no ne bitniji od snalažljivosti i discipline.

“Možeš biti najljepša osoba no ukoliko nisi spreman na prilagođavanje i na uvjete koji nisu uvijek dobri onda teško da ćeš opstati. Uz to, rekla bih da je svaka osoba lijepa na svoj način tako da je i taj pojam fizičkog izgleda dosta relativan”, naglašava naša sagovornica koja podržava estetske zahvate ukoliko to ne izgleda pretjerano i ružno, već popravlja samopouzdanje i izgled osobe.

Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)

Dodaje kako nije neki fan teretana tako da joj više prija šetnja i kretanje u prirodi.

“Također, plivanje preko ljeta mi je draži izbor. Dakako kad sam pod ugovorom u drugim državama, onda se malo više posvetim vježbanju”, govori ova ljepotica.

Zanosna Višanka mnoge muškarce osvaja ljepotom, stilom i fotogeničnošću.

“Što se tiče muškaraca, pažnja je dobra jedino kad je od onog muškarca koji te zanima, sve ostalo je sporedno i ne pridajem pažnju tome. Privlače me muškarci koji znaju šta žele u životu, imaju dobar smisao za humor, spontani su i naravno mora biti neka hemija”, otkriva nam atraktivna manekenka.

Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)

Otkrila nam je da li bi se fotografirala naga te da li je imala takvih ponuda.

“Imala sam stvarno mnogo takvih ponuda, međutim ovisi sve o tome kako to izgleda, ako su to više modne fotografije na kojima je naglasak na umjetnost onda podržavam, ali ako je to samo gola i jeftino obrađena fotografija onda nema smisla. Lično još nisam pristala na takvo nešto niti se odlučila na to”, kaže naša sagovornica.

Na kraju dodaje kako je pandemija koronavirusa dosta poremetila njene planove i otkazala mnoga putovanja, snimanja i revije.

“Takva je situacija u cijelom svijetu i treba se prilagoditi tome. Budući da sam diplomirala onda moram razmisliti još o sljedećim ciljevima, ali mislim da to sve dolazi s vremenom. Razmišljam otići na rad u neku drugu državu, međutim moram vidjeti koliko će mi trenutna situacija to dozvoliti”, zaključuje Ana Brajčić.

Ana Brajčić (FOTO: Ana Brajčić, privatni arhiv)