PANDEMIJA KORONAVIRUSA: Ekipa “The books of knjige” nasmijala je region (VIDEO)

Crnogorski rock sastav i humoristička ekipa “The Books Of Knjige” sa Cetinja, uz podršku WHO-a, kreirala je možda čak i najbolji video na temu koronavirusa. Poenta svega je da u toku pandemije nosite zaštitnu masku i da držite distancu.

 

Ime ove svestrane ekipe ustvari, na neki način, predstavlja apsurd. Koliko znate, knjige su u doslovnom prevodu riječi, books. Registrovani su čak i kao nevladina organizacija, kažemo vam, svestrani ljudi. Iza njih su mnogobrojni projekti, među kojima se izdvajaju radijska emisija, rock album te kreiranje humorističkog sadržaja. Članove redakcije dobarportal.net nasmijao je novi video koji su snimili, a fokus je na pandemiji koronavirusa.

 

“Promotivni spot za prevenciju novog koronavirusa snimljen je pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije”, navode članovi TBOK ekipe, te dodaju i ovo:

“Samo poštovanjem zvaničnih mjera i preporuka, držanjem fizičke distance, redovnom higijenom ruku i pravilnim nošenjem maske, možemo pobijediti epidemiju”, zaključuju oni.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vjerujemo da vam je ovaj video sadržaj pokazao, kroz šaljivu notu, kolika je važnost nošenja zaštitnih maski u vrijeme pandemije koronavirusa. Ekipa, svaka vam čast na kreativnosti!