STK “SPIN 2012” IMA RAZLOG ZA SLAVLJE: Apsolutni šampioni stonog tenisa u BiH za sezonu 2019/2020

Danas se u Ilijašu odigrao finalni meč za prvaka stonog tenisa Bosne i Hercegovine. Meč u kojem su djevojke iz STK “SPIN 2012” pobijedile, definitivno je obilježio takmičenje.

 

Cure su ekipno slavile rezultatom 4-1 te su time zaslužno osvojile svoju, čak osmu uzastopnu titulu prvaka. Ekipu su činile: Snežana Marković, Ivet Ilieva, Džana Bigradlić i Hena Čajić.

Sve se uspješno dovelo do cilja, do nove medalje zahvaljujući djevojkama, kao i njihovim sjajnim trenerima. Ekipu ovih opako dobrih ljubitelja reketa i loptice predvode Amela Mujezinović i Dino Čustović.

Slavljenje titule u Ilijašu (FOTO: Spin 2012 / IZVOR:Facebook)

“Hvala svim našim prijateljima koji su nas podržavali na ovom putu. Ne stajemo ovdje, idemo u nove pobjede. Malo nas je usporila pandemija korone, ali vjerujem da je i pored toga, sezona ipak prošla u savršenom ritmu”, izjavila je za DOBARPORTAL glavna trenerica Amela.

Amela Hažiahmetović-Mujezinović, ispred kluba “SPIN 2012” se od srca zahvaljuje svim sponzorima kluba, među kojima posebnu zahvalnost upućuje kompaniji BH Telecom d.d. Sarajevo.

Ekipa našeg portala veoma je ponosna jer smo medijski partner ovog kluba i zahvaljujemo se ovim genijalcima što domaću scenu iznenađuju iznova i iznova uz nove medalje.

 

https://www.facebook.com/100024868746026/posts/715005196005099/