STK “SPIN 2012” IMA RAZLOG ZA SLAVLJE: Apsolutni šampioni stonog tenisa u BiH za sezonu 2019/2020

0
Pobjednička ekipa slavi titulu (FOTO: Spin 2012 / IZVOR:Facebook)
partner sajta

Danas se u Ilijašu odigrao finalni meč za prvaka stonog tenisa Bosne i Hercegovine. Meč u kojem su djevojke iz STK “SPIN 2012” pobijedile, definitivno je obilježio takmičenje.

 

Cure su ekipno slavile rezultatom 4-1 te su time zaslužno osvojile svoju, čak osmu uzastopnu titulu prvaka. Ekipu su činile: Snežana Marković, Ivet Ilieva, Džana Bigradlić i Hena Čajić.

Sve se uspješno dovelo do cilja, do nove medalje zahvaljujući djevojkama, kao i njihovim sjajnim trenerima. Ekipu ovih opako dobrih ljubitelja reketa i loptice predvode Amela Mujezinović i Dino Čustović.

Slavljenje titule u Ilijašu (FOTO: Spin 2012 / IZVOR:Facebook)

“Hvala svim našim prijateljima koji su nas podržavali na ovom putu. Ne stajemo ovdje, idemo u nove pobjede. Malo nas je usporila pandemija korone, ali vjerujem da je i pored toga, sezona ipak prošla u savršenom ritmu”, izjavila je za DOBARPORTAL glavna trenerica Amela.

Amela Hažiahmetović-Mujezinović, ispred kluba “SPIN 2012” se od srca zahvaljuje svim sponzorima kluba, među kojima posebnu zahvalnost upućuje kompaniji BH Telecom d.d. Sarajevo

.

Ekipa našeg portala veoma je ponosna jer smo medijski partner ovog kluba i zahvaljujemo se ovim genijalcima što domaću scenu iznenađuju iznova i iznova uz nove medalje.

 

ŠAMPIONIIIIIIIIIIII 2019/20 ALE ALE ALE ??✌Danas se u Ilijašu odigrao meč za prvaka BIH u kojem su naše djevojke…

Gepostet von Spin Sarajevo am Sonntag, 19. Juli 2020

Komentari

komentar