ZA NJEGA NEMA PAUZE: Muzičko čudo Amer M objavio novi singl „Couldn`t go Wrong“

0
823

Nakon senzacionalne reakcije na debitantski singl „Dope Love“ koji je objavljen 20.03.2020. godine u jeku pandemije, Amer Mulalić objavio je 12.6.2020.godine i svoj drugi singl „Couldn`t go Wrong“. Pjesma je snimljena u Beču i plod je zajedničke saradnje sa austrijskim star producentom Alexandrom Kahrom. Pjesma je objavljena na svim svjetskim streaming platformama kao i na YouTubu.

Za vrijeme trajanja korona pandemije, Amer M. se zadesio u Sarajevu, ali ga to nije spriječilo da objavi svoju drugu pjesmu „Couldn`t go wrong“. Ovaj umjetnik odgovorio nam je na niz pitanja, a prvo od njih je pitanje zašto je od fanova i medija dobio epitet „Čudo“?

Čudo, hahaha, ne mislim da se razlikujem od ostalih. Ja samo radim svoj “posao” sa velikom ljubavlju i entuzijazmom kao i mnogi drugi ljudi. Aktivno pjevam i nastupam već dugi niz godina, a prvi ozbiljniji nastup kojeg se mogu sjetiti, ako se ne varam, imao sam kad mi je bilo osam godina i tada sam pjevao jednu solističku dionicu na Državnoj bečkoj Operi.

Kakve su reakcije publike na prvi singl “Dope Love”?

Moram biti iskren i reći kako sam jako sretan kada čujem taktove svoje pjesme „Dope Love“ na talasima radio-stanica Amerike, Engleske, Švedske, Grčke, Brazila,.. Posebno je zadovoljstvo kada se jave fanovi, medijski portali, radio-stanice, televizijske kuće i iz ovog
našeg regiona. Uz sve to dodatnu inspiraciju i snagu mi daju poruke i podrške ljudi iz cijeloga svijeta koje stižu svakodnevno preko društvenih mreža.

Šta je poruka pjesme “Couldn`t go wrong”?

Bliži nam se ljeto i moja nova pjesma upravo ima taj „summer vibe“. Uz zvuke „Couldn’t Go Wrong“ zakoračimo veselo i u ritmu u novo ljeto!

Pjesmu i spot pogledajte u videu ispod:

 

Da mu pjevanje nije samo neki prolazni hir, ovaj pjevač to dokazuje pokretanjem „TBS-Records”, vlastite izdavačke kuće koja je osnovana početkom 2020. godine.