More
    HomeMODAMANKENKA HRISTINA VUJINOVIĆ: Novac ne može promijeniti stav, ukoliko ga neko ima

    MANKENKA HRISTINA VUJINOVIĆ: Novac ne može promijeniti stav, ukoliko ga neko ima

    Manekenka Hristina Vujinović (26)  iz Šapca vrijedno se priprema  za svjetsko takmičenje Miss Planet International 2020., koje će se održati u maju u Kambodži.  Ova zanosna djevojka već godinama živi u Beogradu gdje završava medicinski fakultet trenutno ima ugovor sa kompanijom Miss Yu, u okviru čije organizacije i radi revije.

    “Potpuno sam se posvetila predstavljanju svoje države, sebe i kompanije na ovom prestižnom internacionalnom takmičenju. Želim opravdati povjerenje kompanije i gospođe Vesne de Vinče na mogućnosti da kao ambasador ljepote predstavljam Srbiju na ovako prestižnom i više nego smislenom takmičenju”, kaže Hristina Vujinović.

    Dobila je mogućnost da dosta putuje i učestvuje na mnogim revijama visoke mode.

    “Za svakog modela najveća čast je kada otvori ili zatvori reviju. To mi se sada dešava i to govori o tome da sam uvijek zapažena i  jedna od omiljenih među dizajnerima. Bila sam glavni model Oriental fashion week-a u Maroku, zatim u Parizu dva puta u toku sedmica mode. Svi događaji visoke mode praćeni su editorijalima najpoznatijih svjetskih časopisa, a jedan od njih je Alsharkiah Magazine”, govori srbijanska manekenka.

    Smatra da ljepota nije presudna za uspjeh na modnoj sceni.

    “Ne bih rekla da je presudna, ali je poželjna. Prije svega ta unutrašnja ljepota o kojoj svi pričamo. Energija koju posjedujete zajedno s lijepim licem i vitkom figurom su svakako jedna od dobitnih kombinacija za uspjeh u svijetu mode”,  riječi su naše sagovornice.

    Otkrila je i da li bi se fotografirala naga ukoliko dobije neku dobru ponudu.

    “Ne. Ne vidim sebe u nekom takvom projektu. Ja sam neko ko radi revije visoke mode i učestvujem na događajima koji su oličenje svjetskog glamura, sofisticiranosti, stila i elegancije što i predstavlja “high fashion” industriju. Ne može novac kupiti ili promijeni ti stav i nečiji životni stil ili princip, naravno ukoliko ga neko ima. Shodno tome u ovom slučaju “dovoljno dobra ponuda” ne postoji”,  jasna je ova manekenka.

    Kako još nije imala priliku posjetiti Sarajevo, nada se da će uskoro doći u glavni grad Bosne i Hercegovine.

    “Sestra i ja već duži vremenski period planiramo da obiđemo Sarajevo, ali nikako da to realiziramo. Mnogo lijepih utisaka su mi prenijeli ljudi koji su bili tamo i to me dodatno motivira da ne odustanem od namjere da se uvejrim i sama u ljepotu i duh Sarajeva”,  govori ova ljepotica.

    Svojim zanosnim izgledom privalči pažnju mnogih muškaraca.

    “Svi komentari koje dobivam su vrlo kulturni i laskavi, tako da mi prijaju. Uživam u tome. Svjesna sam sebe i svih svojih kvaliteta, samim tim i činjenice da sam dopadljiva mnogima. Zanimljiv i pouzdan muškarac koji zna šta hoće je moja idealna kombinacija”, kaže atraktivna Šapčanka.

    Govorila nam je i o svojim planovima za budućost.

    – Nakon završetka studija medicine voljela bih da mi poslovni ali i životni poziv bude, spoj ljepote i zdravlja. Privatno bih željela da, jednog dana, postanem majka.Želja mi je da imam četvoro djece, jer sam odrasla u velikoj porodici i smatram to blagoslovom – zaključuje Hristina Vujinović.

    Must Read

    spot_img