MANKENKA HRISTINA VUJINOVIĆ: Novac ne može promijeniti stav, ukoliko ga neko ima

Manekenka Hristina Vujinović (26)  iz Šapca vrijedno se priprema  za svjetsko takmičenje Miss Planet International 2020., koje će se održati u maju u Kambodži.  Ova zanosna djevojka već godinama živi u Beogradu gdje završava medicinski fakultet trenutno ima ugovor sa kompanijom Miss Yu, u okviru čije organizacije i radi revije.

“Potpuno sam se posvetila predstavljanju svoje države, sebe i kompanije na ovom prestižnom internacionalnom takmičenju. Želim opravdati povjerenje kompanije i gospođe Vesne de Vinče na mogućnosti da kao ambasador ljepote predstavljam Srbiju na ovako prestižnom i više nego smislenom takmičenju”, kaže Hristina Vujinović.

https://www.instagram.com/p/B7rANE8AOAn/?utm_source=ig_web_copy_link

Dobila je mogućnost da dosta putuje i učestvuje na mnogim revijama visoke mode.

“Za svakog modela najveća čast je kada otvori ili zatvori reviju. To mi se sada dešava i to govori o tome da sam uvijek zapažena i  jedna od omiljenih među dizajnerima. Bila sam glavni model Oriental fashion week-a u Maroku, zatim u Parizu dva puta u toku sedmica mode. Svi događaji visoke mode praćeni su editorijalima najpoznatijih svjetskih časopisa, a jedan od njih je Alsharkiah Magazine”, govori srbijanska manekenka.

https://www.instagram.com/p/BeIagVLAk-c/?utm_source=ig_web_copy_link

Smatra da ljepota nije presudna za uspjeh na modnoj sceni.

“Ne bih rekla da je presudna, ali je poželjna. Prije svega ta unutrašnja ljepota o kojoj svi pričamo. Energija koju posjedujete zajedno s lijepim licem i vitkom figurom su svakako jedna od dobitnih kombinacija za uspjeh u svijetu mode”,  riječi su naše sagovornice.

https://www.instagram.com/p/B3XZ8RugGGZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Otkrila je i da li bi se fotografirala naga ukoliko dobije neku dobru ponudu.

“Ne. Ne vidim sebe u nekom takvom projektu. Ja sam neko ko radi revije visoke mode i učestvujem na događajima koji su oličenje svjetskog glamura, sofisticiranosti, stila i elegancije što i predstavlja “high fashion” industriju. Ne može novac kupiti ili promijeni ti stav i nečiji životni stil ili princip, naravno ukoliko ga neko ima. Shodno tome u ovom slučaju “dovoljno dobra ponuda” ne postoji”,  jasna je ova manekenka.

https://www.instagram.com/p/B0EKChSC2zN/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako još nije imala priliku posjetiti Sarajevo, nada se da će uskoro doći u glavni grad Bosne i Hercegovine.

“Sestra i ja već duži vremenski period planiramo da obiđemo Sarajevo, ali nikako da to realiziramo. Mnogo lijepih utisaka su mi prenijeli ljudi koji su bili tamo i to me dodatno motivira da ne odustanem od namjere da se uvejrim i sama u ljepotu i duh Sarajeva”,  govori ova ljepotica.

Svojim zanosnim izgledom privalči pažnju mnogih muškaraca.

“Svi komentari koje dobivam su vrlo kulturni i laskavi, tako da mi prijaju. Uživam u tome. Svjesna sam sebe i svih svojih kvaliteta, samim tim i činjenice da sam dopadljiva mnogima. Zanimljiv i pouzdan muškarac koji zna šta hoće je moja idealna kombinacija”, kaže atraktivna Šapčanka.

https://www.instagram.com/p/Bz8qCfNi16U/?utm_source=ig_web_copy_link

Govorila nam je i o svojim planovima za budućost.

– Nakon završetka studija medicine voljela bih da mi poslovni ali i životni poziv bude, spoj ljepote i zdravlja. Privatno bih željela da, jednog dana, postanem majka.Želja mi je da imam četvoro djece, jer sam odrasla u velikoj porodici i smatram to blagoslovom – zaključuje Hristina Vujinović.

https://www.instagram.com/p/B5sPJjAgIZd/?utm_source=ig_web_copy_link