TEKST PJESME JE EMOTIVAN: Pjesma Ilme Karahmet i prije premijere već hit!

Mlada i uspješna pjevačica Ilma Karahmet odlučila je još jednom objasniti kako se pjeva.

Nakon velikog hita „Ništa tvoje“ koji je u rekordnom roku prešao nevjerovatan broj od deset miliona pregleda, Ilma ponovo gađa u metu. Njen novi singl, koji će objaviti u ponedeljak, tačno u podne, već je  postao hit, čime se ne mogu pohvaliti ni Ilmine iskusnije koleginice.

Vjerujemo da će pjesma, čija nas premijera očekuje za samo par sati, raspametiti publiku jer je publika mlade pjevačice željno iščekuje.

Budući megahit pod nazivom “Neko nije“ govori o odnosu dvoje ljudi koji pokušavaju da prebrode krizu u ljubavnom odnosu, a Ilma će svojim moćnim vokalom pokazati emociju koju je prilikom pisanja ovog teksta imao čuveni Bane Opačić.

“Jedna od meni najvažnijih pesama poslednjih godina i jedini neko ko može ovu moju priču da ispriča… Nismo sličnih godina, ali nam se duše poznaju – napisao je Bane kada je u septembru prošle godine objavio deo ove pesme na svom nalogu.  Od tog trenutka, fanovi popularne pevačice svakodnevno su se interesovali kada će ovaj megahit izaći i već su naučili jedan deo pesme napamet, ta je uveliko citiraju na društvenim mrežama. Premijera se bliži, a Ilma ima samo jedno da poruči:  – Radujem se i jedva čekam da zajedno sa publikom podijelim emociju koju nosi ova pjesma”, rekla je ona za dobarportal.

FOTO: Kadar iz novog spota Ilme Karahmet

Ilma ove godine planira da objavi još par novih odličnih pjesama, a album će promovirati, prvo u Beogradu. Ako je suditi po odličnim pjesmama koje je do sada imala, njen krajnji ishod uz odabrane pjesme će biti tema broj jedan širom regiona, uvjereni smo u to.

Do tada, Ilma konstantno radi i van Bosne i Hercegovine, a koliko je publika podržava, to najbolje može objasniti činjenica kako je za doček Nove godine pjevala u Sarajevu, na jednom od trgova, gdje ju je slušalo oko 100.000 ljudi. A još veća pohvala je to što je pozvana od strane tima Željka Joksimovića da zajedno nastupe i uvedu u 2020. godinu.

Iako je relativno na početku, hitove već ima, publika je tu, a mnogi predviđaju da bi mogla postati bosanska Adel jer ima kvalitet u glasu i odlične pjesme, zbog tima koji je uključen u proizvodnju pjesama.