More
    HomeMUZIKAKRALJ DOBRIH DERNEKA: Neno Murić večeras nastupa u Holiday Pubu u Sarajevu

    KRALJ DOBRIH DERNEKA: Neno Murić večeras nastupa u Holiday Pubu u Sarajevu

    Večeras će ovaj vrsni umjetnik zabavljati prisutne u pubu smještenom na lokalitetu parka Hastahana. Počeo je “Sarajevo Holiday Market” koji će, vjerujemo i ove godine, uljepšati praznike mnogima od vas.

    Večeras s početkom od 21 sat, ne treba vam ništa više osim dobrog raspoloženja i volja za ples. Sigurni smo da već dobro znate kako Neno Murić napravi savršen dernek.

     

    Neno Murić skoro cijeli život posvetio je muzici. Prije skoro petnaest godina, davne 2005. kreće njegova profesionalna karijera. Tada nastaje pjesma “Stope da ti ljubim”. Ova balada vrlo brzo postaje regionalni hit i Neno dobija svoje mjesto pod estradnim nebom.

     

    Neno Murić/arhiv

     

    Danas je Neno pjevač kojeg mnogo poštuju u cijelom regionu, a njegovi klupski nastupi i koncerti su i prije početka svirke, već sinonim za dobar provod i zagarantiranu vrhunsku zabavu.

     

    Večeras (5.12.) s početkom od 21 sat, svi ste dobrodošli u Holiday Pub u parku Hastahana. Ulaz je besplatan, a znajući kako mjesta uvijek fali na njegovim nastupima, preporučujemo vam da budete na vrijeme na lokaciji vrhunske svirke.

    Must Read

    spot_img