Cancel Preloader

ATRAKTIVNA MEDINA IBRIŠIMOVIĆ: Potreban mi je neko ko će…

 ATRAKTIVNA MEDINA IBRIŠIMOVIĆ: Potreban mi je neko ko će…

Mlada Bišćanka Medina Ibrišimović prošle godine bila je finalistkinja u izboru za Miss Bosne i Hercegovine. 

Pored modelinga, prema kojem ima najveću strast, bavi se i fitnesom, pjevanjem te humanitarnim radom. Ističe da je ulaganje u sebe veoma važno, ne samo u svijetu mode, nego općenito u životu.

“Sve je krenulo od toga da sam se počela brinuti za svoj izgled, svoje fotografije pa svoj stil odijevanja i nakon toga odlučila sam se okušati u modnim vodama, gdje sam se izvrsno snašla . Prvi put sam otišla na kasting u Banja Luku i prošla sam te sam nastavila s modelingom”, kaže Ibrišimović.

Zanosna Medina svojim seksipilom prvilači pažnju mnogih muškaraca, ali ipak ne želi svakog pored sebe.

“Ponekad taj muški komentar zna biti suvišan, a ponekad vam bude utjeha ako niste sigurni u sebe. Obzirom da sam osoba koja je jako sigurna u samu sebe muški komentari me inače nasmiju, ali kao i svakoj djevojci i prijaju”, kaže atraktivna Medina.

Mlada manekenka se nada da će uskoro pronaći partnera koji će joj biti životni oslonac.

“Ja sam od onih koje preferiraju muškarce sa stavom, one koji se ne smješkaju stalno, već pokazuju određenu dozu agresije i promjenjivog raspoloženja. Potreban mi je neko ko će biti moj oslonac i moja podrška. Najviše me privlači zrelost uma. Pošto je takvih muškaraca malo, do sada nisam okusila snažnu ljubav, ali nadam se da neko tamo postoji”, zaključuje lijepa i ambiciozna Medina te dodaje da su najslađi krupniji momci s plavim očima.

Related post

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)