More
  HomeMODAPROŠLOGODIŠNJA MISS TURIZMA IZ SRBIJE: Privlače me muškarci sa...

  PROŠLOGODIŠNJA MISS TURIZMA IZ SRBIJE: Privlače me muškarci sa…

  Kruševljanka Nađa Kljajić prošle godine izabrana je za Miss turizma Srbije, a u svijetu mode nalazi se već pet godina.

   

  – Modeling je oduvijek bio sastavni dio moje ličnosti. Volim osjećaj ispred kamere, u meni se pokrene novi nalet energije, samopouzdanja i motivacije. Godina 2018. bila je najljepša u mom životu, ispunjena novim znanjima, putovanjima, medijima i poznanstvima – kaže Kljajić, koja živi u Beogradu, gdje je studentica završne godine Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment.

  Smatra da ljepota može biti samo ulaznica u poslu kojim se bavi.

  – Fizički izgled mora biti praćen unutrašnjom energijom koja zrači. Djevojka svakodnevno treba da radi na sebi, da čita, da se obrazuje i da se usavršava. Kruna na glavi predstavlja jedan estetski moment, ali mora biti pokrivena kulturom, odgovornošću i damskim vrijednostima – ističe zgodna manekenka, koja ispred kamera ima vječitu inspiraciju.

   

  Rad na sebi

  Živjeti na Balkanu često znači suočavati se s različitim stereotipima i predrasudama.

  – Složila bih se da na Balkanu postoje predrasude što se tiče manekenki i titule Miss. Modna industrija jako je zahtjevna i traži odgovornost, tačnost, disciplinu i uporan rad na sebi – smatra Kljajić, koja posebno prati rad aktuelne Miss svijeta Vanese Ponče de Leon (Vanessa Ponce de Leon), za koju kaže da je obrazovana, svestrana, ljupka i uspješna djevojka u svojoj struci i brojnim aktivnostima.

  Lijepa Kruševljanka otkrila nam je i tajnu vitke linije.

  – Trudim se da redovno pješačim i treniram kad god sam u prilici. Kao mala trenirala sam plivanje, koje je utjecalo na moju građu. Jedem zdravu hranu obogaćenu vitaminima i mineralima. Ne jedem brzu hranu niti prženo. Svim djevojkama bih poručila da vole svoje tijelo, upoznaju svoju građu i da se maksimalno trude biti bolja verzija sebe – kaže Nađa.

   

  Sjajno prijateljstvo 

  Putovanje s kojeg se Nađa nedavno vratila ostavilo je najveći utisak u njenom životu.

  – U pitanju je takmičenje Miss Turizma svijeta koje je održano u Kini. Putovali smo 21 dan po Kini, upoznavali kulturu,tradiciju i svjetske metropole, među kojima je fascinantan grad Kingdao – priča nam jedna od najljepših djevojaka iz Srbije.

  U Sarajevu još nije bila, ali se nada da će uskoro imati priliku posjetiti glavni grad Bosne i Hercegovine.

  S Miss Turizma BiH ostvarila sam sjajno prijateljstvo i jedva čekam da posjetim turističke ljepote vaše države – naglašava ova ljepotica.

   

  Prijaju komentari

  Atraktivna Nađa zrači seksepilom i mami uzdahe muškaraca.

  – Kao i svakoj djevojci, komentari jačeg pola prijaju. Svakodnevno se susrećem i s dobacivanjem i prilascima na ulici koji su prijatni i svakako imponuju – kaže zgodna manekenka.

  Otkrila nam je i kakvi je muškarci privlače.

  – Privlače me muškarci sa stavom, manirima, kulturom i vaspitanjem. To je prvo na šta obraćam pažnju. Volim inteligentne, sposobne muškarce pored kojih mogu da se osjećam kao dama. Jako mi je bitno da muškarac svojom duhovitošću održava osmijeh na mom licu – zaključuje Nađa Kljajić, koja u budućnosti planira završiti fakultet i svoje ciljeve i karijeru ostvariti u medijima s obzirom na to da je veoma zanimaju TV novinarstvo i gluma.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read

  spot_img