More
  HomePROMO+ALENS' BARBERSHOP: Više od ``običnog`` frizera - klasične usluge, ali sa legendarnim...

  ALENS’ BARBERSHOP: Više od “običnog“ frizera – klasične usluge, ali sa legendarnim stilom

  Alen’s Barbershop je svoja vrata prvi put otvorio 2010.godine od strane mladog i motiviranog barbera, Alena Demirovića, koji je, osim svog frizerskog i barberskog zanata, poznat i kao internacionalni edukator.

  Danas Alen’s Barbershop broji preko 20 zaposlenih, a salone možete pronaći na tri lokacije u Sarajevu i jednoj u Crnoj Gori. Oni teže ka podizanju frizerskog zanata na zavidan nivo, kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom svijeta.

   

  „Više od “običnog“ frizera – nudimo klasične usluge, ali sa legendarnim
  stilom.“

  Cilj im nije biti “automehaničarski” generični frizerski salon, već žele biti nešto više od “običnog frizera“ – da se u salonu osjećate kao kod kuće. Uvijek izdvajaju istu količinu vremena za svakoga i s velikom pažnjom pristupaju radu. Alen’s Barbershop tim profesionalaca i onih mlađih koji kod njih uče i to će tek postati imaju samo jedan zadatak, a to je da ste vi kao mušterija apsolutno i uvijek zadovoljni. Bilo da želite maksimalno urediti frizuru ili samo malo podšišati bradu, uvijek ste dobrodošli i garantujemo da ćete biti u najboljim rukama i da ćete uvijek s osmijehom na licu napustiti salon, radujući se narednom susretu.

  Alen’s BARBERSHOP: Zadovoljne mušterije se iznova vraćaju na tretman

   

  Među velikim brojem zadovoljnih mušterija nalaze se i ličnosti iz javnog života Bosne i
  Hercegovine – glumci, sportaši, influenceri, od kojih se izdvajaju reprezentativci,
  Muhamed Bešić i Edin Višća, a sam Alen često putuje u Istanbul kako bi frizirao
  ekipu.

   

  Must Read

  spot_img