More
    HomeDOBARDOBRE PRIČENIKOLINA ZUBAC: Zanosna košarkašica plijeni pažnju

    NIKOLINA ZUBAC: Zanosna košarkašica plijeni pažnju

    Nikolina Zubac je profesionalna košarkašica koja plijeni pažnju i svojom ljepotom.

    Ova reprezentativka Bosne i Hercegovine s velikim zadovoljstvom govorila je za dobarportal.net, a otkrila nam je i šta je za nju ljubav.

    „Ljubav je za mene osjećaj koji nas čini sretnima, koji nas ispunjava toplinom i razumijevanjem. To je veza puna poštovanja, podrške i emocija prema nekome posebnom. Ljubav je kada se brineš o nekome više nego o sebi, kada si sretan zbog sreće te osobe, kada si tu za nju u dobru i zlu. To je jedno od najljepših osjećaja koji nas čini cjelovitima i povezanima s drugima“, kaže Nikolina Zubac.

    Potom nam je kazala i  šta je to što nikada ne bi mogla tolerisati u ljubavnoj vezi.

    „Definitivno nepoštovanje, nepravdu i okrutnost prema drugima“, jasna je ova zanosna košarkašica.

    Upitali smo je i koji je najromantičniji gest koji je ikada doživjela.

    „Generalno, bilo ih je dosta i svi su lijepi na svoj način, tako da ne bih izdvajala nijedan. Bitno je da gest bude iskren i od srca“, ističe naša sagovornica.

    Zatim je sa nama podijelila i svoje viđenje ljubavi na prvi pogled.

    „Mislim da ljubav na prvi pogled može biti vrlo romantična, ali isto tako vjerujem da prava ljubav obično zahtijeva vrijeme i dublje upoznavanje. Ponekad se može dogoditi snažna privlačnost odmah, ali prava veza obično raste kroz zajednička iskustva, razumijevanje i podršku“, navodi ova atraktivna košarkašica.

    Ne krije da voli kombinaciju i spontanih avantura i unaprijed planiranih aktivnosti.

    „Spontane avanture donose uzbuđenje i neočekivane trenutke, dok isplanirane aktivnosti pružaju sigurnost i organizaciju“, izjavljuje Nikolina Zubac.

    Mišljenja je da i suprotnosti i sličnosti mogu biti privlačne u ljubavnoj vezi.

    „Suprotnosti mogu donijeti dinamiku i izazov, dok sličnosti olakšavaju razumijevanje i zajedničke interese. Bitno je da se partneri međusobno podržavaju i dopunjuju, bez obzira na to jesu li slični ili različiti“, kazuje naša sagovornica.

    Dodaje da pored košarke ima neobičan talenat za crtanje i šminkanje.

    „Volim umjetnost i sve što je povezano s kreativnošću. Crtanje i šminkanje su moje strasti, a volim istraživati različite načine izražavanja kroz umjetnost. To su vještine koje mi pružaju puno radosti i inspiracije“, priča ova svestrana djevojka.

    Na kraju razgovora izdvojila je i jedan grad koji je posebno oduševio.

    „Dosta sam putovala svijetom i obilazila gradove, ali većinom se sve svodilo na moje obaveze u njima, tako da nisam imala mnogo vremena da istražujem. Ali, na primjer, rado bih se uvijek vratila u Pariz. Mislim zaista da odiše jednom posebnom atmosferom, a o njegovoj kulturi i znamenitostima suvišno je i govoriti“, zaključuje Nikolina Zubac.

    Must Read

    spot_img