More
    HomeDOBARDOBRE PRIČE30. SARAJEVO FILM FESTIVAL: Glamur i elegancija na crvenom tepihu

    30. SARAJEVO FILM FESTIVAL: Glamur i elegancija na crvenom tepihu

    Crveni tepih Sarajevo Film Festivala oduvijek je bio centralna tačka za filmske entuzijaste, modne znalce i ljubitelje glamura.

    I na ovogodišnjem, jubilarnom 30. izdanju Sarajevo Film Festivala, na tepihu su smjenjivali poznati glumci, režiseri i druge javne ličnosti.

    Uz svjetla reflektora i bljesak fotoaparata, poznate ličnosti predstavile su svoje modne izbore, od raskošnih haljina do modernih odijela, dok su okupljeni mediji i publika s oduševljenjem pratili svaki njihov korak.

    Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem, a osjećao se i ponos na ovaj značajan jubilej Sarajevo Film Festivala decenijama privlači najpoznatija imena iz svijeta filma u Sarajevo.

    Ovogodišnje izdanje Sarajevo Film Festivala obilježeno je i posebnim gostima iz regije i svijeta, koji su svojim prisustvom dodatno uveličali ovaj najveći regionalni kulturni događaj.

    Sarajevo Film Festival i njegov crveni tepih nastavljaju biti simbol ne samo filmske umjetnosti, već i regionalne kulturne scene koja neprestano raste i razvija se.

    Must Read

    spot_img