More
    HomeDRUŠTVONacionalna Fitnes Asocijacija Srbije odlikovala Miroslava Žikića za izuzetan doprinos

    Nacionalna Fitnes Asocijacija Srbije odlikovala Miroslava Žikića za izuzetan doprinos

    Nacionalna Fitnes Asocijacija Srbije (NFAS) dodelila je zahvalnicu Miroslavu Žikiću za izuzetan doprinos razvoju i promociji bodibildinga i fitnes sporta u Srbiji i svetu.

    Miroslav Žikić

    Miroslav Žikić, svjetski poznati trener i model, ponovo je nagrađen za svoj izuzetan rad i posvećenost. Njegov doprinos bodibildingu i fitnesu ne samo da je unapredio ove discipline u Srbiji, već je ostavio trag i na svjetskom nivou, promovišući zdrav način života i fizičku aktivnost.

    Ceremoniju dodjele vodio je Branislav Stanojević, predsednik NFAS WFF NABBA, koji je istakao značaj Žikićevog rada i njegovu ulogu inspiracije za mnoge mlade sportiste.

    Zahvaljujući ovom priznanju, Nacionalna Fitnes Asocijacija Srbije nastavlja da podržava i prepoznaje napore i dostignuća sportista koji rade na promociji zdravlja i kondicije, kako u Srbiji, tako i širom svijeta.

    Pored ove nagrade, Miroslav Žikić je u novembru 2023. godine na Svjetskom prvenstvu u Berlinu dobio priznanje i zahvalnost za razvoj bodibildinga i fitnesa u svetu.

    Ovo prestižno priznanje, dodijeljeno na World Championship 2023, WFF NABBA, Berlin, dodatno potvrđuje njegovu ključnu ulogu u unaprjeđenju i popularizaciji ovih sportova na globalnom nivou.

    Must Read

    spot_img