More
    HomePROMO+PRIRODA KAO LIJEK: Kada medicina zakaže, alternativa širom otvara vrata!

    PRIRODA KAO LIJEK: Kada medicina zakaže, alternativa širom otvara vrata!

    Glavni uzroci bolesti su neadekvatno stanište, nezdrava ishrana i promašen cilj u životu. Čovjek je stvoren da živi u prirodi, da se bavi fizičkim radom, da se kao biljojed hrani svježim biljkama. Da uživa u ambijentu svoje mnogočlane porodice – kaže nam Dr. alt.med. Hakija Abdić, koji ujedno i vodi Institut za priorodnu medicinu.

    Savremeni čovjek je izabrao da živi van prirode, u prljavim gradovima, bez fizičke aktivnosti. Da se hrani prerađenom i otrovnom hranom, koja je u velikoj mjeri životinjskog porjekla, a glavni cilj mu je trčanje za novcem. Onim kojim će kupiti otrov koji uništava njegovo zdravlje i njegov život.


    U takvom životu čovjek nema prijatelje i pošto živi potpuno neprirodno logično je da oboljeva od depresije. Bolesti koja ustvari predstavlja upozorenje tjela. Time se bolesno tjelo obraća čovjekovoj savjesti i kaže: „Jel ti hoćeš da me ubiješ.”

    PRIRODA KAO LIJEK, Dr. Hakija Abdić

    PUT PACIJENATA DO OPORAVKA JE TEŽAK


    Najteži pacijenti su oni koji su toliko duhovno propali da žele da umru. A depresija je najraširenija savremena bolest koja čovjeka dovodi u stanje da ne želi više da živi. Apoteke ostvaruju najveći profit na takozvanim „lijekovima“ protiv depresije, koji samo privremeno „gase požar“, ali ne rješavaju problem.

    • Zato se zdravstveni problemi moraju najprije rješavati u glavi. Ako uspijemo da ohrabrimo pacijenta i da mu pokažemo da može da ozdravi i da život zaista može da bude lijep, pa on pristane da sarađuje u procesu izliječenja, onda nema bolesti koja se ne može pobjediti. Nema neizliječivih bolesti, a pozitivni rezultati su vidljivi nekada istog dana, a nekada za samo nekoliko dana. – zaključak je doktora Abdića, kreatora prirodnih preparata za zdravlje organizma.


    PREKO 80 PROIZVODA ZA ZDRAVIJI ŽIVOT

    • “Naša online apoteka raspolaže sa 85 raznih proizvoda tako da u kombinaciji moguće je izliječiti gotovo svaku bolest. Sve to ako pacijent prihvati uslove liječenja koje propisuje prirodna medicina” – navodi doktor i dodaje:

    • – Mi smo proizvođači i distributeri naših proizvoda.
      Što je najvažnije mi nismo travari koji prave i prodaju proizvode. Mi smo doktori prirodne medicine i znamo kako se liječe bolesti na prirodan način. Za skoro svaku bolest mi vam možemo preporučiti program kako liječiti određenu bolest. Dovoljno je samo da nam kažete koje probleme imate, mi ćemo vam detaljno opisati šta da koristite i što je najvažnije kako koristite – naveo je doktor Hakija Abdić.


    • Do sada su doktor i ekipa imali uspjeha u izliječenju Alhajmerove bolesti, izliječenju psorijaze i drugih koznih bolesti, Lupusa a te bolesti za zvaničnu medicinu smatraju se neizliječivim. U više navrata liječili su rak grlića materice, rješavali probleme sa miomima, cistama na jajnicima i druge ženske probleme bez operacija. Probleme sa gastritisom, heliko bakterijom se riješe za mjesec dana samo ako pacijent prihvati način liječenja koji mu preporuči ekipa okupljena oko doktora Abdića.
    PRIRODA KAO LIJEK
    • “Pacijenti koji su se liječili našim proizvodima pod nasim nadzorom potvrđuju ove navode. Naš cilj nije da što više proizvoda prodamo, naš cilj je da našim savjetima i našim proizvodima pomognemo ljudima i taj cilj će ostati uvijek dok se bavimo ovim poslom” poručio je za kraj doktor Hakija Abdić.

    PRONAĐITE NAS NA FACEBOOK STRANICI ZA VIŠE DETALJA.

    Must Read

    spot_img