More
    HomeMODAHELENA DEJANOVIĆ: Svakoj ženi laska kada možete da je nazovete modelom

    HELENA DEJANOVIĆ: Svakoj ženi laska kada možete da je nazovete modelom

    Helena Dejanović iz Doboja nedavno je osvojila titulu Fotomodela publike Dobojske regije i postala II Pratilja Fotomodela Dobojske regije.

    U razgovoru za dobarportal.net prenijela je svoje utiske nakon takmičenja.

    “Osjećala sam se jako uzbuđeno i preponosno što predstavljam svoj grad Doboj u koji se zaista ulaže i koji je predivan. Meni je zaista bilo zanimljivo na izboru za fotomodela. Atmosfera je zaista bila predivna kao i djevojke koje su učestvovale u takmičenju”, govori Helena Dejanović.

    Priznaje da se vodila svojim osjećajima koji su preovladavali tokom takmičenja.

    “Na pripremama sam se trudila da dam sve od sebe, kako bih iznijela odjevne kombinacije najbolje što mogu. Atmosfera i energija tokom takmičenja su nešto neopisivo, sva trema koja je bila prisutna nestala je prvim korakom na scenu”, kaže naša sagovornica.

    Potom nam je kazala i šta je sve potrebno za uspjeh u modelingu.

    “Smatram da je sem izgleda svakoj djevojci potrebno obrazovanje, stav i odlučnost kako bi bila potpuna ličnost”, naglašava ova mlada Dobojka.

    Zatim se osvrnula i na vlastiti modni stil.

    “Mislim da je najbitnije kako ćete iznijeti svoj stil kao i da se osjećate lijepo u tome što nosite, jer će vam to pomoći da vas i drugi primijete”, izjavljuje Helena Dejanović.

    Na kraju razgovora iznijela je svoje planove u budućnosti.

    “Uz dosta rada na sebi i posvećenosti ovom poslu, nadam se da ću postići upijehe, jer svakoj ženi laska kada možete da je nazovete modelom”, zaključuje naša sagovornica.

      Must Read

      spot_img