BUDITE HUMANI: Pozovite 090 291 057 i donirajte 2KM za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Fondacija Muharem Berbić je od mjeseca marta pokrenula humanitarni broj za svrhe prikupljanja sredstava za kampanju Pruži ruku za zaposlenje.

Kampanja je namijenjena za pružanje podrške za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u Klubu prijatelja Fondacije Muharem Berbić koji je još u fazi sanacije i adaptacije i čije se uspostavljanje očekuje u toku ove godine.

Na ovaj način će se omogućiti socioekonomska neovisnost i integracija osoba sa invaliditetom u naše društvo što je od velikog značaja na našim prostorima. Klub prijatelja će djelovati kao socijalno preduzeće koje će zastupati standarde samoodrživosti i socijalne inkluzije.

Podržite zapošljavanje osoba sa invaliditetom sada, pozovite humanitarni broj 090 291 057 i donirajte 2 KM. Time ćete potpomoći ostvarenje socioekonomske neovisnosti najmarginaliziranije kategorije bh. društva.

Podsjećamo još i na mogućnost doniranja putem paypal-a: paypal.me/fmuharemberbic ili žiro računa na broj 186 121 031 100 38 978 (Turkish Ziraat Bank) sa naznakom „Uplata – Pruži ruku za zaposlenje i Klub prijatelja FMB.“

Ukoliko ste predstavnik preduzeća koje se bavi nabavkom i preprodajom stolarije, digitalne
tehnologije, i želite da podržite uspostavu Kluba i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, to možete učiniti i putem donacija opreme i materijala.

Za više informacija nam se možete javiti putem maila info@fmb.foundation ili broja telefona 033/221-459.

Pomozite osobama sa invaliditetom da pronađu svoje mjesto u našem društvu – Pružite ruku podrške za zaposlenje danas!