GRUPA “PRAVILA IGRE”: Snimili pjesmu napisanu za Tošu Proeskog

MUZIKA SHOWBIZZ

Hrvatska grupa “Pravila Igre” snimili su pjesmu napisanu za Tošu Proeskog. S ponosom predstavljaju svoj novi singl pod nazivom “Jedina”.

Radi se o najemotivnijoj ljubavnoj baladi grupe do sada, pjesmi koja na najbolji mogući način opisuje emocije u ovo doba godine. Pjesma koja je prije 15-ak godina napisana za pokojnog Tošu Proeskog, koja je do danas “stajala u ladici”, napokon je dobila svoju interpretaciju.

Drugačija pjesma, romantičnog i sjetnog ugođaja, prikazuje bend u sasvim novom stilu. Pjesmu potpisuju dokazani hitmejkeri Sonja i Miro Buljan, dok je aranžman djelo benda i gospodina Buljana. Ova snažna ljubavna balada u izdanju Gema produkcije prava je poslastica kojom se nastavlja niz objava uspješnih singlova.

“Sama pomisao da je ovo pjesma pisana za pokojnog Tošu Proeskog izaziva veliko strahopoštovanje te veliku odgovornost. Vjerujemo da je naš pjevač Ivan na najbolji mogući način iznio emociju pjesme te da će se velik broj slušatelja u njoj pronaći. Hvala Miri Buljanu što nas je stavio u mali krug izvođača kojima bi dopustio da snime ovu pjesmu. Naša tri prethodna singla koji su zasjeli na sam vrh službene nacionalne top liste Hrtop40, pokazuju da se krećemo u pravom smjeru te da nam novi zvuk odlično odgovara. Potvrda tome će biti i ovaj novi singl od kojeg imamo velika očekivanja”, navode za dobarportal.net momci iz benda.