KOJEG BI IZABRALI: Saša ili Goran kao vaš idealan par?

0
478

Dvojica najpoželjnih mladih pjevača iz Srbije, sa ružom u ruci, čestitali su Dan zaljubljenih i pozivali slobodne djevojke da im budu savršen par.

Mi smo odlučili da se raspitamo koji je poželjniji, uveliko poznati Saša Kovačević ili njegov mlađi kolega Goran EM? Kakav je rezultat pitaju se mnogi. Ovaj mlađi je momak koji važi za zabranjenog, ali tako i onaj stariji, važe za velike zavodnike. Ne znamo da li samo zbog vlastite pjesme ili i u stvarnom životu. Nismo uspjeli doći do konačnog rješenja koji je omiljeniji jer je publika neodlučna. Mnogi tvrde da su obojica zaslužili biti na samom vrhu liste.




 

Za ovo vremena dok je aktuelna pandemija koronavirusa, ovi sjajni momci su riješili svoje obožavateljke obradovati izazivnim fotografijama na instagramu. Prateći trendove, mladi pjevač Goran EM počeo je uz Instagram koristiti i nešto novo te je sve popularniji i na novoj društvenoj mreži TikTok. Ne miruje ni u vremenu kada je mnogo manje nastupa, zna privući pažnju na sebe.




Vjerujemo da će se ova “slatka borba” nastaviti i dalje jer oba pjevača plijene baš dosta pažnje uz romantiku koju pružaju fanovima. Prate ih oba spola, tako da je veoma zanimljivo.