IRIS WOLF: Jedino mi je bitno biti sretna u životu

Iris Wolf (27) model je iz Zagreba, a odnedavno i majka koja se nakon pauze planira nastaviti baviti modelingom. Uz to, studirala je modni dizajn, tako da od mode, kako kaže, svakako ne odustaje.

Također smatra kako od svega što je prošla u modelingu ima mnogo pozitivnih trenutaka.

“Najviše sam ponosna na prekrasne ljude koje je upoznala u svijetu mode. Naravno, biti majka je najsvetiji i najljepši posao na svijetu, ali svakako ne treba zanemariti i svoj identitet i treba se posvetiti nečemu što vas veseli”, kaže Iris Wolf.

U razgovoru za dobarportal.net ova zanosna Zagrepčanka otkriva i dobre i loše strane modelinga.

“Uz lijepe strane modelinga, kao što su upoznavanje ljudi, od modela do fotografa i dizajnera, putovanja na mjesta gdje te život ne bi možda odveo, upoznavanje svih aspekata jednog modnog snimanja ili revije,  postoje i one lošije strane poput toga da kosa i koža najvise pate jer to su razne frizure, teška šminka, a sve to uzima svoj danak”, ističe naša sagovornica.

Dodaje kako su njene beauty rutine vrlo jednostavne.

“Dakle, ne idem u krevet navečer sa šminkom, ujutro i navečer dobro hidratiziram lice. Kosu tretiram hranjivim uljima i maskama. Bitno je da je kozmetika prirodna i oslobođena hemikalija koje zapravo isušuju, bilo kosu ili kožu”, riječi su ove mlade manekenke.

Iris Wolf (FOTO: Iris Wolf, privatni arhiv)

Kaže kako neispunjenih želja zapravo i nema te da misli da je uglavnom i ostvarila sve što je priželjkivala.

“Sada mi je priroritet odgoj djeteta, a uz to naravno posvetiti se i modelingu koliko je to moguće u ovoj situaciji sa koronavirusom, kada su mnoge stvari odgođene ili prilagođene”,  naglašava Iris Wolf, koja je 2016. godine bila pobjednica na izboru za Najseksi Hrvaticu, a upravo joj je ta pobjeda otvorila mnoga vrata te je dobila priliku za saradnju sa Borisom Štajduharom, poznatim hrvatskim fotografom.

Govorila nam je i o uzorima u modelingu.

“Možda sam ih imala na početku, a kako bivam sve starija, jedino mi je bitno biti sretna u životu  svime odrađenim i postignutim te davati svoj maksimum uvijek i svaki put”, ističe ova ljepotica.

Imala je i poruku za sve djevojke koje se počinju baviti modelingom.

“Svima njima poručujem da prihvate sebe upravo takve kakve jesu, sa tom bojom kose, sa tim crtama lica, tjelesnom građom. Svaka žena je lijepa i ne treba se mijenjati i prilagođavati misleći da će joj onako biti bolje, da će biti uspješnija. Bog nam s razlogom svima dao i takvo lice, takvu kosu i takvo tijelo. Dakle, prihvatite sebe kakve jeste, volite se upravo takve i to je vaša supermoć, jer niko nije vi”,  zaključila je Iris Wolf.

Autor: Ana Brajčič

Bilješka o autoru: Ana Brajčič rođena je 04.6.1994. godine u Zagrebu. Žavršila je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti i diplomski upisala u Valenciji u Španiji te tamo žavršila, a paralelno je studirala i Međunarodne odnose i dipomaciju u Zagrebu na Libertasu. Bavila se modelingom te ima titulu Model godine 2016. Republike Hrvatske.