More
  HomeMUZIKAPREMIJERA: Poslušajte hit duet Amela Ćurića i pjevača grupe Miligram

  PREMIJERA: Poslušajte hit duet Amela Ćurića i pjevača grupe Miligram

  Amel Ćurić snimio je pjesmu “Za nas” sa Adijem Šošetom, pjevačem grupe Miligram, koja je već na prvo slušanje naišla na oduševljenje publike, sudeći po komentarima fanova.

   

  Ćurić je već poznat po izuzetnim vokalnim sposobnostima, a talentovani Šoše savršeno se snašao u ovom duetu.

  “Saradnju je inicirao autor pjesme Amil Lojo koji je izrazio želju da  Adi i ja sninimimo nešto zajedno. Obojica smo se složili da je upravo pjesma “Za nas”, koju je ranije otpjevao Adis Škaljo, jedna od najboljih Amilovih pjesama ikada i koja i Adiju i meni savršeno odgovara. Otpjevali smo je u produkciji Al Music, i na prvo slušanje smo znali da smo napravili odličan izbor. Uvijek mi je zadovoljstvo raditi sa Amilom, a Adija kao mlađeg kolegu jako cijenim i mislim da je jedan od najtalentovanijih mladih pjevača današnjice, što je pokazao i u ovoj pjesmi.”, rekao je Amel Ćurić.

   

  Adi je još od djetinjstva pratio Amelov rad i volio je slušati njegove pjesme te nam je otkrio da je bio oduševljen kada mu se ukazala prilika da sarađuje sa Ćurićem i zahvalan je Amilu što je inicirao saradnju.

  “Ovo je spoj jednih od najjačih vokala na našim prostorima. Zadovoljstvo je raditi s njima.” rekao je autor pjesme, Amil Lojo.

   

  Premijerno izvođenje pjesme možete poslušati na linku ispod:

   

  Amel je najavio i novu pjesmu, za koju je nedavno objavio tizer, a koju je snimio upravo u saradnji sa Amilom Lojom, sa kojim je i ranije radio na mnogim hitovima. A ako je suditi prema pjesmi “Za nas“, možda će u budućnosti ponoviti saradnju i sa talentovanim Adijem, koji je publici poznat  i po učešću u Zvezdama Granda, kao i na šou “A strana” na HRT-u.

   

  Must Read

  spot_img