PJEVAČ, PRAVNIK I ZABAVLJAČ: Goran Em okupio popularne influensere u novom spotu

Kada uspijete u jednoj branši, to je odlično, ali koliko ljudi znate, a da se bave uporedo s nekoliko poslova i ide im od ruke..Ovaj mladi momak iz Srbije kojeg vam predstavljamo je pravo čudo današnjice.

 

 

Goran Molnar mu je ime u realnom životu i u kancelariji, a na sceni je poznat kao Goran EM. Više od decenije je na muzičkoj scceni, a također je i pravnik po struci. Stiže sve na vrijeme pa i pored svoje dvije ljubavi, pjevanja i prava, počeo se zabavljati u digitalnom svijetu. Njegovi Instagram i Tiktok profili su veoma dobro praćeni.

 

Za njegovu novu pjesmu pod nazivom Zabranjen, okupio je sjajnu ekipu influensera. Radnju spota prate zanimljivo osmišljena koreografija plesnog kluba, ali i nekolicine trenutnih Tiktok i Instagram zvijezda.

 

 

 

Lista trenutno popularnih imena koja se pojavljuju u spotu su: blizanci Vanja i Filip Knežević, Davor Gerbus, Marko Miloradović i Bondisimo. Specialna zahvala upućena je Anđeli Keleman i “Horus bar” nargila baru. Također, hvala Andriji Bulajiću i Nataši Balaban. U spotu plešu divne dame iz plesnog kluba EVOLUTION.