More
    HomeSLIDERSPIN 2012: Počinjemo sa novom takmičarskom sezonom

    SPIN 2012: Počinjemo sa novom takmičarskom sezonom

    Koronavirus imao je ove godine veliki atak na sportske radnike i igrače u mnogobrojnim profesionalnim klubovima širom svijeta. Iako su se na mnoge načine štititli i štite od koronavirusa u jeku pandemije, nakon zvanične ljetne pauze za većinu njih, idu dalje ka osvajanju novih medalja. Jedan od takvih klubova je stonoteniski klub “SPIN2012” iz Sarajeva.

     

     

    Obratila nam se glavna trenerica Amela Hažiahmetović Mujezinović rekavši kako se raduje novim treninzima, novim mečevima njenog kluba. Pozvala je i sve ljubitelje stonog tenisa da dođu u klub na rekreaciju ili da postanu novi šampion stonog tenisa.

    “Počinjemo sa novon takmičarskom sezonom. Stonoteniski klub “Spin 2012″ ove godine premijer ligu za žene igrat će sa podmladkom, tako da je to veliki izazov za naš klub obzirom da smo prvaci 8 godina zaredom”, naglašava za dobarportal.net trenerica Amela.

     

    Amela Hadžiahmetović Mujezinović, STK “SPIN 2012” (FOTO: Youtube screenshot)

    Njihovu ekipu u novoj sezoni igranja stonoteniskih mečeva činiti će iskusne igračice Džana Biogradlić, Hena Čajić, Selma Biogradlić, te Amela Hadžiahmetović Mujezinović kao trener i igrač. Amela se ispred kluba “SPIN 2012” od srca zahvaljuje svim sponzorima kluba, među kojima posebnu zahvalnost upućuje kompaniji BH Telecom d.d. Sarajevo.

     

    Sve detalje o klubu potražite na njihovoj Facebook stranici, klikom na sliku ispod:

     

    Must Read

    spot_img