USKORO NEŠTO NOVO OD NENE MURIĆA: Na novoj pjesmi svirali su mu muzičari poznatog pjevača…

0
201

Neno Murić i njegov bend sve više su angažirani i putuju širom Bosne i Hercegovine, regiona i Evrope. Odličan repertoar koji specijalno priprema za svaki nastup, energija i vrhunski provod su odavno sinonim za našeg pjevača, koji je u proteklom periodu pjevao u Podgorici i Nikšiću. Dok se sliježu utisci sa ovih nastupa, Neno sa saradnicima već vrijedno priprema koncert u Beogradu, zakazan za 15. novembar.

 

Dobar glas se u njegovom primjeru dokazano daleko čuje i putuje, a u regionalnim okvirima je prisutan od Srbije i Crne Gore do Makedonije i Hrvatske. Naime, nakon Beograda, muzički karavan Murića posjetit će i Trebinje, ponovo Podgoricu, ali i Ohrid i Šibenik. Kada je u pitanju Sarajevo, pjevač je mislio i na svoju vjernu publiku u glavnom gradu za koju priprema još jednu nezaboravnu noć 22. novembra u Coloseum clubu, dok će za doček Nove godine nastupiti u Pivnici HS.

 

Kako napreduje Nenina karijera sve su učestaliji koncerti i pozivi za gostovanja, koji podrazumijevaju i više pređenih kilometara. Vremenom se proširila i njegova muzička porodica, tako da mu je vjerni partner Ford, sa kojim već dvije godine uspješno sarađuje, ustupio na korištenje novi kombi Ford Tranzit. 

– Konačno automobil po mjeri, za veliku ekipu. Naša putovanja su postala pravi užitak- pohvalio se Neno na svom Facebook profilu. 

 

Publika s radošću čeka i nešto novo iz muzičkog studija, a pjevač najavljuje novi hit koji privodi kraju. Autor pjesme je Edi Ramičević, a na njoj su svirali muzičari Zdravka Čolića, dok je prateće vokale otpjevala Ivana Selakov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.