More
    HomeMODAZERINA KALTAK: Čovjek uvijek treba da voli ono što radi

    ZERINA KALTAK: Čovjek uvijek treba da voli ono što radi

    Zerina Kaltak iz Sanskog Mosta nedavno je izabrana za Fotomodela publike Unsko-sanskog kantona.

    U razgovoru za dobarportal.net ističe da je veoma zadovoljna s plasmanom.

    „Atmosfera tokom priprema, ali i takmičenja, bila je na nivou. Djevojke i ja smo bile mnogo zabavne i energične, svakako energija je bitna podloga za najbolji plasman. Podrška publike je znatno važna, publika je cijelo veče aplaudirala, podržavala nas, ali svakako meni najvažnija podrška bila je podrška roditelja“, govori Zerina Kaltak.

     Dodaje da nijednu djevojku nije gledala kao konkurenciju.

    „Mislim da su djevojke svaka na svoj način lijepe i harizmatične“, kaže naša sagovornica.

    Ne krije da je jako jednostavna djevojka.

    „Nemam neki kompleks što se tiče stila, uvijek obraćam pažnju da nosim na sebi ono što se meni lično sviđa i u čemu se osjećam najljepše. Volim kombinovati stvari. Na takmičenju sam imala lijepe odjevne kombinacije, ali ipak moram izdvojiti vjenčanicu koju sam prvi put obukla i koja je za mene bila najljepši dio večeri. Trudila sam se i iskoristila maksimalno svoje trenutke da u njoj zablistam“, navodi ova zanosna djevojka.

    Zatim nam je kazala i šta je ključno za uspjeh u svijetu modelinga.

    „Pored fizičkog izgleda, svaka djevojka treba da ima cilj i da zna šta želi. Mi smo ti koji možemo prvi da upravljamo našim umom, razmišljanjem i ciljevima, i sve dok smo ustrajni u tome, uspjeha će uvijek biti“, jasna je Zerina Kaltak.

    Na kraju je iznijela svoje planove za budućnost.

    „Moje ambicije i ciljevi u karijeri modela, a koje smatram da su najvažnije, jesu volja, namjera i sklonost. Čovjek uvijek treba da voli ono što radi, da usvaja nova saznanja, da se bori i uči svaki dan. Iskustvo je veoma bitno i dobrodošlo jer nas disciplinira. U svijetu modelinga možda na početku ne znamo sve, zato moramo skupljati iskustvo i tako ćemo ostvariti svoje ciljeve“, zaključuje naša sagovornica.

    Must Read

    spot_img