More
    HomeMODAMINELA BAJRIĆ: Samopouzdanje igra značajnu ulogu u svijetu modelinga

    MINELA BAJRIĆ: Samopouzdanje igra značajnu ulogu u svijetu modelinga

    Minela Bajrić iz Ključa nedavno je izabrana za Fotomodela New Face Unsko-sanskog kantona.

    U razgovoru za dobarportal.net ističe da se prilikom izbora osjećala veoma uzbuđeno i sretno.

    “Moram priznati da sam jako oduševljena, kako sa prostorom koje je uređeno na svjetskom nivou, tako i sa ljubaznim osobljem koje nas je dočekalo i bilo nam na usluzi. Fantastična atmosfera, velika energija i napetost se osjetila od strane publike, a to nam je stvaralo još veću motivaciju za borbu i prikazivanje u najboljem svjetlu. Također, veliku podršku imala sam i od strane publike na društvenim mrežama”, govori Minela Bajrić.

    Zatim smo je upitali šta je ključno za uspjeh u svijetu modelinga.

    “Prije svega smatram da samopouzdanje igra značajnu ulogu u svijetu modelinga. Jako je bitno obrazovanje, odgovornost i profesionalnost u ovom poslu”, navodi ova zanosna djevojka.

    Dodaje da prati modu i aktuelne trendove.

    “Preferiram kombinaciju poslovnog i ležernog stila. Vrlo često primjenjujem i sportsku odjeću. Volim da izgleda estetski lijepo i udobno. U toku takmičenja sam nosila ležernu odjeću kakvu i zapravo nosim. Sa zadovoljstvom sam iznijela odabranu kolekciju”, kaže naša sagovornica.

    Ne krije da je jako uporna i da će se i u budućnosti truditi da ostvari što bolje i veće ciljeve u modelingu.

    “U modelingu želim raditi mnoge revije, kako za domaće tako i za strano tržište. Također, želim učestvovati u muzičkim spotovima, postati zaštitno lice poznate modne kuće. Smatram da mi je ovo takmičenje jedno veliko iskustvo i odskočna daska ka mojim ciljevima”, zaključuje Minela Bajrić.

    Must Read

    spot_img