More
    HomeMODAAZRA ALIĆ: Uvijek su trn u oku mlade, ambiciozne, uspješne djevojke

    AZRA ALIĆ: Uvijek su trn u oku mlade, ambiciozne, uspješne djevojke

    Azra Alić živi u Sarajevu gdje se bavi frizersko-kozmetičkim uslugama i uljepšavanjem djevojaka u salonu Theglamroom u naselju Otoka.

    U razgovoru za dobarportal.net ova 25-godišnja djevojka ističe da je moda za nju smisao života jer je to uključeno u njen posao i karijeru koju već dugo godina gradi.

    “Trudim se biti u trendu, a za mene je trend ono što moje klijentkinje žele kao u svakom makeup look-u dodati nešto što je moj pečat, ali trendovi se svakako mijenjaju, a ja nastojim ih pratiti”, govori Azra Alić.

    Potom nam je otkrila i koja je njena omiljena odjevna kombinacija.

    “Moja omiljena kombinacija je uska duga suknja jer mi to ide uz sve događaje kao i za svaki dan i neki body ljeti u šarenim bojama. U tome se osjećam najljepše i to mi nikad neće izaći iz mode”, kaže naša sagovornica.

    Zatim je drugim djevojkama podijelila jedan beauty savjet.

    “Da više rizikuju s odjećom, da ne nose basic outfit, već da miješaju boje, ali najvažnije je da se osjećaju lijepo u onome što nose”, navodi ova mlada djevojka.

    Upitali smo je i šta sve sadrži njena kozmetička torbica.

    “Moja kozmetička torbica uvijek sadrži olovku i sjaj za usne, parfem, osnovne make up proizvode kao i proizvode koji svakoj ženi trebaju”, izjavljuje Azra Alić.

    Nadalje, osvrnula se i na estetske zahvate na koje se djevojke odlučuju.

    “Podržavam sve ukoliko će se neko osjećati bolje i ljepše u svojoj koži, naravno sve u granici normale”, jasna je naša sagovornica.

    Mišljenja je da naše društvo itekako ima predrasuda prema mladim, lijepim i uspješnim djevojkama.

    “Uvijek su trn u oku mlade, ambiciozne, uspješne djevojke. I to mi nikad neće biti jasno, jer sam ja tip osobe koja u svakom smislu želi podržati mlade i ambiciozne djevojke”, navodi ova zanosna djevojka.

    Dodaje da se s komentarima nosi normalno, kao i svaka žena.

    “U slučaju da komentar nije na mjestu, onda ne odgovorim. Trenutno nemam vremena da razmišljam o tome, već sam se više posvetila izgradnji sebe i svoje karijere”, poručuje Azra Alić.

    Na kraju razgovora iznijela je i svoje planove i očekivanja za budućnost.

    “Planiram da salon još više napreduje, između ostalog i moja karijera, bez obzira što je sada dostigla veliki uspjeh. Veliki su projekti u planu i raduje me to”, zaključuje naša sagovornica.

    Must Read

    spot_img