More
    HomeMODAALMINA HAJRADINOVIĆ: Život je previše kratak za obične outfite

    ALMINA HAJRADINOVIĆ: Život je previše kratak za obične outfite

    Almina Hajradinović je 25-godišnja djevojka iz Sjeverne Makedonije koja živi u Sarajevu i uživa u putovanjima.

    Osim što ima za cilj da u životu proputuje što više, također veliku pažnju poklanja i učenju stranih jezika, te za sada priča šest jezika, a pored svega navedenog gaji i veliki interes za modu.

    “Interes za modom imam od malih nogu, kada sam s mamom počela gledati španske serije, nakon čega sam imitirala glumice i uvijek voljela pozirati. Volim modu i volim eksperimentisati jer život je previše kratak za obične outfite”, govori Almina Hajradinović.

    Potom nam je kazala i koja je njena omiljena odjevna kombinacija.

    “Moja omiljena kombinacija je uska duga haljina dugih rukava koja naglašava ženstvenost i ne otkriva puno toga. Stilove mijenjam u zavisnosti od raspoloženja, ali uvijek mora biti sve čisto i uredno”, ističe naša sagovornica.

    Ne krije da je njena kozmetička torbica uvijek prepuna.

    “Od korektora, pudera do karmina i četke za kosu, bukvalno sve”, izjavljuje ova zanosna djevojka.

    Nastavlja da je njen iskren beauty savjet djevojkama što se tiče makeup-a da je manje je više, a što se tiče outfita da je više zapravo bolje.

    “Ne čekati posebne prilike da se obuče nešto jer svaki dan je poseban i treba iskoristiti svaku priliku da zasijate i pokažete svoju osobnost kroz outfite i isto tako rizikujte malo sa frizurom, mijenjajte boje, šišajte se to je ipak kosa narasti će…Sve je prelijepo što se vama sviđa”, navodi Almina Hajradinović.

    Zatim se osvrnula i na estetske zahvate koji su sve popularniji među djevojkama.

    “Što se tiče estetskih zahvata svi smo svjesni koliko je to zastupljeno u današnje vrijeme i meni je sve u redu dok je u granicama normale, ipak na kraju dana ko sam ja da sudim nekome ko je uradio nešto na sebi što mu stvara komplekse”, kaže naša sagovornica.

    Upitali smo je i imali naše društvo predrasude prema mladim i uspješnim djevojkama.

    “Naše društvo, nažalost, itekako ima predrasude prema mladim, uspješnim curama, ali ja to ne podržavam i uvijek bih dala podršku ljudima koji svoj potencijal iskoriste i samo takve ljude imam oko sebe”, naglašava ova divna djevojka.

    Nadalje otkriva nam i kako se nosi sa komentarima muškaraca.

    “Uvijek sam imala oko sebe muško društvo i pozitivni komentari su naravno uvijek dobrodošli. Sa muškim komentarima se nosim kao svaka normalna žena – zahvalim se i to je to”, poručuje Almina Hajradinović.

    Na kraju razgovora iznijela je i svoje planove za budućnost.

    “Moji planovi za budućnost su graditi karijeru i putovati svijetom sa srodnom dušom. Također, boriti se za slobodnu Palestinu dok Palestina stvarno ne bude slobodna”, zaključuje naša sagovornica.

    Must Read

    spot_img