More
    HomeDRUŠTVONA ODMOR BEZ STRAHA ZBOG KORONE: Provedite vrele ljetne dane u Ulcinju

    NA ODMOR BEZ STRAHA ZBOG KORONE: Provedite vrele ljetne dane u Ulcinju

    Crnogorsko primorje vas zove, ljeto je pred vama. Nakon svih ovih stresnih dana iza nas, dana koje smo prošli u panici zbog pandemije korona virusa, vrijeme je za razmišljanje o tome gdje i kada na more. Uz mjere opreza i maksimalnu brigu o ličnoj higijeni i prostoru u koji idemo.

     

    Malo smo se raspitivali prethodnih dana te smo za vas pripremili set od nekoliko tekstova. Među prvima tu je divni grad Ulcinj. Šta i na koji način misliti o moru i planiranju odmora za ovo ljeto. Gdje ići, pitamo se, baš kao i većina ljudi ovih dana.

    Jedan od zanimljivih prijedloga su definitivno “Apartmani JUPO” koji se nalaze na udaljenosti 350m od Male plaže i plaže Borići u Ulcinju. S obzirom na situaciju koja nas je globalno zadesila, Crna Gora je jedna od zemalja koja je proglašena “korona slobodnom” zemljom. To u prevodu znači da nema zaraženih niti se pojavljuju novo zaraženi što izdvaja još više ovu zemlju kao preporučljivu za provesti ovo ljeto baš na njihovim plažama.

    Pored mnogobrojnih atrakcija, čistog mora i predivnih plaža, za gore spomenutu Malu plažu karakteristično je plitko dno. Na samom kraju plaže smješten je predivni Stari grad i mala luka Ulcinj sa vrlo lijepim i pristupačnim pristaništem. Ova plaža može da primi približno 2500 kupača. U sklopu Male plaže nalazi se i plaža Borići i Ženska plaža.

    FOTO: Ulcinj, Mala plaža (izvor: google)

    “Naše plaže važe za jedne od najčistijih i najposjećenijih plaža na Jadranskom primorju. U pozadini su restorani, pivnice kafići. Odmah neposredno iznad njih i ovi predivni apartmani sa pogledom na plaže i lijepi Stari grad koji se nalazi tik iznad mora, navode vlasnici Apartmani “JUPO“.

    Ovi moderni apartmani imaju i veliki smještajni kapacitet i konstantan prostup internetu, a spomenimo i vlastiti parking pristojnog kapaciteta. Kada dođete u Crnu Goru i povjerite baš nama svoju pažnju, imat ćete jako ljubazne domaćine koji vam stoje na raspolaganju u svakom periodu tokom vašeg boravka.

    Zaboravite na sve probleme i povjerite nam svoje vrijeme. Učinite vaš odmor nezaboravnim uz našu plažu i savršen smještaj o kojem sve detalje možete pronaći klikom ovdje. Vjerujemo da su vas ove priložene fotografije već namamile u Crnu Goru. Radujemo se dolasku mnogobrojnih turista.

    FOTO: Ulcinj, Mala plaža (izvor: google)

    Must Read

    spot_img