• Potpuno nove ledene kafe koje su mnogi od vas čekali.

HELL proširuje svoju porodicu ledene kafe sa dvije nove vrste. Hell ledena kafa, koja već bilježi rast u prodaji u četiri evropske zemlje, s ponosom predstavlja novi proizvod bez laktoze, ENERGY COFFEE Kokos, u kojem mogu uživati ​​i korisnici koji su osjetljivi / intolerantni  na laktozu, dok je novi Double Espresso idealan za one koji vole intenzivan ukus kafe. Kafa, koja dolazi u aluminijumskim limenkama od 250 ml, bez konzervansa je i izrađena je od vrhunskih sastojaka koji pružaju visokokvalitetno iskustvo pijenja kafe i to u praktičnom i ekološki prihvatljivom pakovanju.

HELL ENERGY je na tržištu BiH predstavio liniju proizvoda ENERGY COFFEE sa tri nova ukusa u ljeto 2020. godine. Izvrsna kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kafe, kao i harmonija okusa, brzo su postali popularni među potrošačima u Evropi, ali također i u Bosni i Hercegovini. Na osnovu ovog velikog uspjeha, kao i povratnih informacija potrošača, kompanija je osjetila pravi momenat da liniju proizvoda proširi sa dva nova „člana porodice“. „Kako se osjetljivost / intolerancija na laktozu kod gađana povećava, jedan od naših novih proizvoda razvijen je posebno vodeći računa o toj populaciji, te je ENERGY COFFEE Kokos napravljen od mlijeka bez laktoze i aromatiziran sa daškom kokosa. Naš drugi novi dodatak, ENERGY COFFEE Double Espresso namijenjen je onima koji uživaju u bogatijim, jačim okusima kafe“, rekao je Krisztián Schmidt, kreativni direktor marketinga u kompaniji HELL.

Od sada možete uživati ​​u HELL ENERGY COFFEE čak i ako ste osjetljivi ili intolerantni na laktozu

Novi napici ledene kafe, baš kao i prethodni napici brenda, izrađeni su od pravih ekstrakata kafe Arabica i Robusta i bez konzervansa i sadrže 40 mg / 100 ml kofeina. HELL je prisutan s linijom proizvoda ENERGY COFFEE kako u Bosni i Hercegovini, tako i u 20 drugih zemalja, među kojima su i Grčka, Hrvatska te Velika Britanija.

Komentari

komentar