PROMO/ KREMA ZA GRUDI: ZA GRUDI KAO NEKAD

Namijenjena je ženama koje žele prirodnim putem učvrstiti i podići svoje grudi. Posebno se preporučuje ženama čije su grudi zbog trudnoće i dojenja opuštene.

Aktivni sastojci kreme potiču proizvodnju masnog tkiva u grudima. Sastojci djeluju na strukturu kože tako što je učvršćuju, njeguju i poboljšavaju tonus. Krema aktivira kolagen i sintezu fibronektina, restruktuira punoću grudi i elastičnost.

Namijenjena za učvršćivanje i podizanje grudi krema “Za grudi kao nekad” nudi brz i efikasan tretman koji vam garantuje seksi obline. Aktivni sastojci kreme potiču proizvodnju masnog tkiva u grudima. Također, sastojci djeluju na strukturu kože tako što je učvršćuju, njeguju i poboljšavaju tonus. Krema aktivira kolagen i sintezu fibronektina, restruktuira punoću grudi i elastičnost.

Prve promjene se mogu uočiti već nakon 15 dana, dok se preporučuje korištenje u periodu od 3 mjeseca. Sastav: Biljka Ginseng, Anđelika, Ulje noćurka, Ulje smirna, Zelena papaja, Pueraria mirifica;

UPOTREBA:  Nanijeti kremu na grudi i masirati po pet minuta, dva puta dnevno, ujutro i uveče kroz četiri koraka masaže, a detaljan opis dolazi u pakovanju kreme.  Kao i ostali proizvodi linije “Body – držim liniju”, krema je dostupna u apotekama širom Bosne i Hercegovine.

 

Više informacija o ovom i ostalim proizvodima potražite na drzimliniju.com